Lifestyle STANOVANJE
PRED VRATIMA...

Unesite ljeto u vaš dom

objavljeno prije 14 godina

Svako godišnje doba nosi svoje karakteristike, utječe na raspoloženje i doživljaj prostora. Nakon uspavane zime i razigranog proljeća, dolazi nam dugo toplo ljeto sa svim svojim… više »

ventilator klima vru?ina
TRIKOVI

Preživite vruće dane bez klima uređaja uz malo domišljatosti

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Napokon je nebo odlučilo pokazati malo milosti i prekinuti s kišom koja je u ovo proljetno i predljetno vrijeme najmanje poželjna. I sad lagano nastupaju nesnosne vrućine koje u… više »

DEKORATIVNI HIT

Svi su ludi za wall stickersima

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Trendovi u uređenju interijera tijekom vremena se mijenjaju. Prilikom uređenja stana, kuće ili poslovnog prostora važno je uskladiti izgled zidova s cjelokupnim dizajnom interijera.… više »

JEŽURKA JEŽIĆ

Energetsko uređenje doma, uhvatite njegovu bit

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Čišćenje je prvi korak prema potpunom uređenju životnog prostora. Učinite li samo to, učinili ste mnogo. Preskočili ste prvo proljetno pospremanje? Ništa strašno. Nikada… više »

DIZAJN

Dolaze neke nove kupaonice

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Kada se govori o dizajnu interijera, dobro je poznata izreka: ‘Ono što tržište traži, ono je što dolazi iz Italije.’ Dokazala je to i tamošnja tvrtka… više »

AARNIO

Najseksepilnija stolica na svijetu

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Popularnost uporabe plastike u dizajnu finskog namještaja trajala je od polovice 60-ih do sredine 70-ih godina, a Eero Aarnio bio je predvodnik tog trenda. Njegovi predmeti bili su… više »

ŽIVOT

Udobnost prije svega

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Bakar, dobro ispolirana bronca i zagasiti, zlatni predmeti ove su godine zamijenili sjajne i kromirane detalje. Dojam? Prirodniji i ekološki svjesniji. Teksture su u 2008. godini… više »

PRAKTIČNO

Kako iskoristiti gumene trake u kućanstvu?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Slijedi nekoliko praktičnih savjeta za uporabu šarenih i jeftinih gumica: Limenke i konzerve lakše ćete otvoriti ako oko njih omotate nekoliko gumenih traka na mjestu na kojem… više »

UGODAN ŽIVOTNI PROSTOR

Bojom uvedite red u vlastiti dom

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Neuredna gomila stvarčica i boja mogu biti najveći neprijatelji doma. Vrlo je lako pretjerati i s jednim i s drugim. Ali uz malo planiranja, boja može prikriti nered nagomilani izgled… više »

PAPIRI, ODJEĆA, POSUĐE

Pobijedite nered u kući strategijom 'podijeli pa vladaj'

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Proljeće znači cvijeće u cvatu, dane s promjenljivim vremenom - i čišćenje kuće. Organizirajte se kako treba. Razbacani papiri, posuđe naslagano u sudoperu i odjeća po podu mogu vam… više »

VELIKA ODLUKA

Savjeti prilikom kupnje nekretnine

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Prije ulaganja u kupnju nekretnine, dobro je provjeriti vlastite financijske mogućnosti i pronaći nekretninu koja će zadovoljiti vaše kriterije, a istovremeno biti isplativa. Prvo… više »

RECEPT ZA PRAŠAK

Napravite vlastito sredstvo za pranje rublja

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Prema podacima multinacionalne kompanije Procter and Gamble (njihov Tide koristi se u više od 40% američkih domaćinstava) u SAD-u se svake minute svakoga dana opere oko 1100… više »

BEZ ŽURBE

Odaberite prave boje za interijer vašega doma

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Unatoč tome što vjerojatno većina ljudi vjeruje, misli i radi, biranje boje zidova, kao i njeno nanošenje prije odabira svih ostalih elemenata u interijeru nikad nije dobro… više »

NJEGA NAMJEŠTAJA

Drvo - neizostavan materijal za uređenje interijera

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Zbog svojih iznimnih svojstava, mogućnosti obrade i oblikovanja, završnih efekata i konačnog ugođaja koji stvara u prostoru, drvo je omiljeni materijal za građenje i opremanje kroz… više »

ČISTO SUĐE

Praktični savjeti za korištenje perilice za suđe

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Svako kućanstvo ima svoj način stavljanja prljavog suđa i posuđa u perilicu, a nerijetko se metode razlikuju ovisno o tome pune li ju muškarci, žene ili djeca. Žene najčešće… više »

skrolaj na vrh