Lifestyle STANOVANJE
IDEJE ZA DOM

Prirodna rješenja za problem neugodnih mirisa

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Umjetni osvježivači zraka mogu biti skupocjeni i poprilično toksični no ovoga puta vas nećemo daviti podatcima o količini štetnih kemikalija u njima i eventualnim posljedicama ako im… više »

LAKO ODRŽAVANJE

Najbolje ribice za akvarij

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Na popisu se nalaze vrste koje od vlasnika ne zahtijevaju veliki napor pri održavanju i koje se međusobno dobro podnose. Prve dvije vrste čak ne traže grijanje. Najvažnije je ribice redovito… više »

Stari šampon za kosu, nova uporaba

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Pretpostavimo da u kupaonici imate nekoliko bočica šampona za kosu. Neke od njih stoje već duže vrijeme i malo je vjerojatno da ćete ih iskoristiti do kraja. To ipak nije razlog da te… više »

MALO JE POTREBNO

Brzo i lako do savršeno čistog doma

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

1. Napravite krevet - urednost potiče urednost. Lijepo složen krevet cijeloj sobi daje više reda, zbog čega vjerojatno postoje manje šanse da ćete dopustiti nakupljanje drugih… više »

KANCEROGENE TVARI

Potencijalni uzročnici raka u vašem domu - uklonite ih

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Niste zaštićeni. Brojna sredstva za čišćenje dostupna danas na tržištu sadrže „svakodnevne" kancerogene poput formaldehida, nitrobenzena, metil-klorida i naftalina… više »

JEDNOSTAVNO I EFEKTNO

5 savjeta za brzo čišćenje

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

1. Čistite u smjeru kazaljke na satu - počnite od štednjaka i pomičite se u smjeru kazaljke na satu u vašoj kuhinji. 2. Čistite od vrha prema dolje - obrišite napu iznad… više »

TIPS&TRICKS

Je li vaš dom spreman za zimu?

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Surovi zimski uvjeti već su zavladali i ako vam dom nije spreman za njih, sigurno ćete imati problema s hladnoćom. U najmanju ruku, bacit ćete puno novca. Metro iz New Yorka potražio je… više »

u recesiji

Super ideja: Origami ukrasi za bor

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Japanska vještina izrade malih bića i stvarčica od papira već stoljećima fascinira svijet. Radionice origamija uvijek su dobro posjećene, a kako zapadnjački običaji sve više… više »

SAVJETI DIZAJNERA

Kako pomoću jednostavnih trikova lakše prodati stan

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Kriza nije vrijeme za prodavanje stana, znaju svi koji to pokušavaju, međutim to ne znači da se ne treba potruditi da bi se za stan ili kuću ipak pronašao kupac. Ryan Brown,… više »

ULJEPŠAJTE ŽIVOTNI PROSTOR

Zavjese i dekori čarobno uljepšavaju svaki dom

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

U interijeru u kojem živimo se ne bi se trebali osjećati anonimno, jer tada bismo mogli biti bilo gdje. U domu bismo trebali imati poseban ugođaj koji nam sugerira intimu, bez obzira na to… više »

LIJEPE I OTPORNE

Idealne biljke za ured

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Nije lako odabrati biljke za vlastiti dom, a odluka postaje još teža kad se radi o uredu gdje smo ograničeni količinom svjetla, prostora i pažnje koju možemo posvetiti biljci. Uredske… više »

BRZO, JEDNOSTAVNO, JEFTINO

Pametni trikovi za čišćenje kupaonice

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Prljava zavjesa za kadu - ove zavjese mogu biti komplicirane za čišćenje jer su velike i teške. Čišćenje kupaonske plijesni, posebice tijekom vlažnog vremena, može biti… više »

SKY PLANTER

Uljepšajte dom biljkama koje su okrenute naopako

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Želite svom domu udahnuti novi život ali ni sami više ne znate kako? Pokušajte s biljkama, i to ne onima koje lijeno stoje u kutu već atraktivnim zelenilom koje visi naopako.… više »

ČUDESAN PRAH

Soda bikarbona u kućanstvu - kako može pomoći

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Hrana za biljke - na dvije litre vode dodajte jednu žlicu sode bikarbone. Ovom mješavinom zalijte biljke, a one će vam biti zahvalne u obliku zdravijeg i ljepšeg izgleda. Lijek… više »

MALI TRIKOVI

Kako čistiti plastične površine?

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Plastika je pogodna površina za čišćenje i služi u razne svrhe. S plastikom ne morate biti pretjerano nježni kad je čistite i treba vam vrlo malo snage da plastiku i očistite… više »

skrolaj na vrh