Lifestyle STANOVANJE
MALI TRIKOVI

Kako čistiti plastične površine?

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Plastika je pogodna površina za čišćenje i služi u razne svrhe. S plastikom ne morate biti pretjerano nježni kad je čistite i treba vam vrlo malo snage da plastiku i očistite… više »

VELESAJAM

Ambienta - raznolikost proizvoda, dizajna, materijala i stilova

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Na koji način opremiti stan ili ured, koji su novi trendovi u uređivanju kuhinje i kupaonice, koje su boje i materijali u izradi namještaja "in", samo su neka od pitanja na koja će… više »

LEGLO BAKTERIJA

Hladnjaci su nam prljaviji od WC-a

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Međunarodna studija organizacije "Hygiene Council" koja je provedena na uzorku od 180 obitelji iz devet zemalja dala je šokantne rezultate nad kojima bismo se svi trebali zamisliti -… više »

IDEJE ZA SVAKI DOM

Kako se riješiti neugodnih mirisa u kuhinji

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Kuhinja može biti izvor nevjerojatno ugodnih mirisa - od onoga pečene pite od jabuka do mirisa slasne piletine i raznih umaka. Međutim, jednom kad se završi s kuhanjem, ostatci… više »

SPASITE ODJEĆU

Najbolji savjeti za odstranjivanje mrlja

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Sjećate se one srpske reklame sa sloganom "Ide fleka na čoveka?" Nema veze, ali poznato je da nam mrlje na odjeći ili u stanu uvijek iznova zadaju glavobolju. Kako ih se riješiti? Koje… više »

KORISNO I UGODNO

Učinite spavaću sobu oazom za oslobađanje od stresa

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Pogledajte nekoliko savjeta kako transformirati atmosferu u spavaćoj sobi. 1. Uklonite iz sobe nepotrebne stvari - glatke, čiste površine djeluju smirujuće stoga uklonite nepotrebne… više »

INTERIJERI

Četiri koraka do vlastitog stila stanovanja

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Uređenje interijera može se usporediti s kuhanjem - niti najbolji sastojci neće dati fino jelo ako su loše međusobno iskombinirani. Dizajnerski predmeti i šarene boje na… više »

KORISNO I UGODNO

Savršene biljke za male prostore

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Osim što poboljšavaju kvalitetu zraka i generalni miris sobe, biljke stvaraju miran ugođaj koji je savršen za studente ili poslovne ljude. No biljka u malom prostoru… više »

MALE TAJNE

5 neobičnih sredstava za čišćenje

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Iako koristimo razne preparate s polica supermarketa kako bismo uništili bakterije i nečistoću, postoji nekoliko boraca za čistoću koji će vam se na početku možda činiti neobičnim… više »

KULTNI KATALOZI

Ikeini katalozi - standardi uređenja interijera i ogledala društva

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Ovih je dana izašao Ikein katalog za 2011., kojim je kompanija u Švedskoj proslavila jubilarni 60. rođendan svojih kataloga. Povodom proslave pokrenuta je i društvena… više »

NEMA SUŠE

Pametna tegla za cvijeće svijetli kad treba zaliti biljku

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Vjerojatno je svima poznato da kad biljka ili neku kućni cvijet pokaže znakove za uzbunu, odnosno da ga treba zaliti to znači da je već prekasno. Međutim, pametna tegla, odnosno posuda za… više »

PRAKTIČNO

Iskoristite filtere za kavu u kućanstvu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Brojne proizvode možemo iskoristiti na više načina nego što se to na prvi pogled čini. O aluminijskoj foliji i octu smo već pisali, a vrlo praktičnima su se pokazali i filtri za… više »

GOLDEN OAK

Disney gradi luksuzne vile inspirirane crtićima

objavljeno prije 14 godina

Svi koji su oduvijek željeli postati susjedi Mickey Mousea, Goofyja i Donalda Ducka, uskoro će dobiti priliku da ostvare svoj san - ukoliko raspolažu određenim novčanim sredstvima, naravno.… više »

SAVJETI DIZAJNERA

Izbjegnite najveće pogreške kod uređenja interijera

objavljeno prije 14 godina

Dizajneri interijera navode deset najvećih pogrešaka koje čine laici kad uređuju svoje domove. Obratite pozornost na njihove savjete kako biste se kod kuće osjećali još… više »

SAZNAJEMO

Magma Home sniženja

objavljeno prije 14 godina

Magma ovih dana otvara sezonu niskih cijena. Odabrane su dvije lokacije za tjednu akciju u kojoj je cijeli asortiman snižen od 30-50% - Magma home Žitnjak Zagreb i Magma home, Dalmare centar… više »

skrolaj na vrh