Lifestyle
zabavan trening

Hoopilates - vježba koja vas vraća u djetinjstvo

objavljeno prije 15 godina

Od glamurozne Michelle Obama pa do prosječnog petogodišnjeg djeteta, svi se ponekad vole malo vrtjeti. Zato je za vježbu cijelog tijela izvrsna kombinacija hulahopa i pilatesa -… više »

cjelovite žitarice

Hrana koja pomlađuje 4.dio

objavljeno prije 15 godina

Višegodišnja istraživanja pokazala su da je ova skupina namirnica najbolji prijatelj svih dijeta. Ona uključuje žito, zob, smeđu rižu te kruh ili druga jela napravljena od njih.… više »

novi rekorder

Najbrži auto na svijetu juri 418 km/h

objavljeno prije 15 godina

Keating TKR pretekao je za 6,15 km/h SCC Ultimate Aero TT koji se dugo osamljeno nalazio na vrhu najbržih automobila na svijetu koji se proizvode u seriji. Probno testiranje već je na prvom… više »

in vino mobilno

Alkohol žene u 70-ima čini pokretljivijima

objavljeno prije 15 godina

Nedavna studija ukazuje na to da bi žene koje u svojima 70-ima konzumiraju umjerene količine alkoholnih pića mogle izbjeći poteškoće u pokretljivosti. Nažalost, ista tvrdnja nije… više »

Frederic Fekkai

Frizer Scarlett Johansson daje savjete za njegu kose

objavljeno prije 15 godina

Frederic Fekkai osoba je koja stoji iza frizura lijepih žena poput Claudie Schiffer, Scarlett Johansson i Renée Zellweger. Kako je kroz njegove ruke prošla kosa brojnih poznatih… više »

Kao iz SF romana

Pogled na budućnost: Tokyo motor show

objavljeno prije 15 godina

Radi uštede troškova mnogi strani izlagači zaobišli su Tokyo pa je Lotus bio jedini vanjski prezenter. No to nije spriječilo domaće izlagače da predstave svoje pomalo… više »

recepti majstora

Savršen omlet Jamie Olivera

objavljeno prije 15 godina

Kako prestati naručivati hranu i prigrijavati gotova jela, pitanje je koje si Jamie Oliver stalno postavlja. Prema njegovim riječima, naučiti spremiti par jela nije teško i može nam… više »

cigarete i alkohol

Zaboravite recesiju i živite kao Momci s Madisona

objavljeno prije 15 godina

Iako Sjedinjene Američke Države trese najgora recesija u posljednjih nekoliko desetljeća, sve više Amerikanaca utjehu pronalazi u odijelima, ispijanju martinija i zabavama. Naime,… više »

Black Rock

U novom restoranu sami pripremate hranu

objavljeno prije 15 godina

Novi restoran "Black Rock", koji se nalazi u blizini Cibonina tornja, u Savskoj 20, svečano je otvoren u ponedjeljak, 26. listopada. Riječ je o jednom od najinovativnijih restorana u Zagrebu… više »

novi fitness

Isprobajte Jukari i poletite

objavljeno prije 15 godina

Poznata sportska marka Reebok i cirkuska ekipa iz svjetski poznatog Cirque du Soleil razvili su novi fitness program kojeg su nazvali Jukari - Fit to Fly (spremni za letenje). Jukari kao… više »

Alternativni wellness

Zmije masiraju bolje od ljudi

objavljeno prije 15 godina

Vremena kada se wellness svodio na opuštajuće masaže uz laganu glazbu i mirisne štapiće prolaze, a u trendu su egzotični tretmani koji istovremeno opuštaju i pružaju… više »

pozor!

Upalite svjetla svog automobila

objavljeno prije 15 godina

Prema članku 102. Zakona o sigurnosti prometa na cestama u razdoblju zimskog računanja vremena, za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla. U slučaju da to… više »

TINJAN

Otvoren Internacionalni sajam pršuta

objavljeno prije 15 godina

Treći internacionalni sajam pršuta (ISAP) svečano je otvoren danas u Tinjanu, a okupio je 26 proizvođača pršuta iz Hrvatske odnosno Istre, Hrvatskog primorja i Dalmacije te… više »

zlato

Nagrađena vina Podruma Belje

objavljeno prije 15 godina

Crna vina merlot i cabernet sauvignon Podruma Belja osvojila su zlatne medalje na svjetskom ocjenjivanju vina u Bergamu u Italiji pod nazivom "Emocije svijeta - merlot i cabernet sauvignon… više »

najskuplji SUV

Sjedala automobila od kože kitovog penisa

objavljeno prije 15 godina

Najskuplji SUV na svijetu opremljen je ekscentričnim detaljima poput zlatom okovanih prozora, pokazivačima brzine od dijamanta i sjedalima presvučenim kožom kitovog penisa koja se smatra… više »

skrolaj na vrh