« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Black Rock

U novom restoranu sami pripremate hranu

Zagreb je bogatiji za još jedno zanimljivo gastronomsko iskustvo

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bruno Konjevic / CROPIX )
Više o

restorani

,

Black Rock

,

vulkanski kamen

Novi restoran "Black Rock", koji se nalazi u blizini Cibonina tornja, u Savskoj 20, svečano je otvoren u ponedjeljak, 26. listopada.

Riječ je o jednom od najinovativnijih restorana u Zagrebu jer će svi posjetitelji ondje moći po svom ukusu pripremati svježe namirnice, i to na crnom vulkanskom kamenu zagrijanom na 400 Celzijevih stupnjeva.

Restoran će gostima, naime, nuditi odabrane vrste sirove hrane vrhunske kvalitete koja će se samostalno i individualno pripremati na vrućem vulkanskom kamenu, a inovativan koncept predviđa pretvaranje restorana u noćni klub s latino glazbom u večernjim satima.

"U pripremi obroka u Black Rocku ne upotrebljava se ulje, niti mast. Radi se o suvremenoj i zdravoj pripremi hrane. Svi sastojci za pripremu jela donose se 5 minuta poslije narudžbe pa nema čekanja kao u većini restorana", naglasio je šef kuhinje Robert Slogar, koji već pet godina nosi titulu "zlatni kuhar" Hrvatske.

Koncept pripremanja hrane "Black Rock" osmišljen je 2005. u Velikoj Britaniji nakon što su brojni restorani tražili inovaciju kojom će privući nove mušterije. "Black Rock" je u vrlo kratkom vremenu postao popularan na Otoku odakle se proširio diljem svijeta.

Pročitajte više na She.hr

27.10.2009. 07:42:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh