Kultura
USKORO...

Pottermore - nova web stranica Harryja Pottera

objavljeno prije 13 godina

Autorica Harryja Pottera J. K. Rowling pokrenula je novu internetsku stranicu nazvanu "Pottermore", ali ljubitelji dječaka čarobnjaka još ne mogu vidjeti što je na njoj jer na… više »

POVRATNICI

Leut Magnetik za splitske odlikaše

objavljeno prije 13 godina

Uz dugoočekivani koncertni povratak Leut Magnetika, ovog ponedjeljka u predvorju splitske Galerije umjetnina Atlantis Festival predstavlja svoj program za ovu godinu, te nešto posve… više »

NEIZVJESNOST

Oscari: Mijenjaju se pravila za najbolji film

objavljeno prije 13 godina

Za nagradu za najbolji film u budućnosti se može nadmetati od pet do deset filmova, odlučili su organizatori dodijele nagrade američke filmske akademije koji su time uveli novi element… više »

T-MOBILE INMUSIC

Festivalski noćni program uz Radio 808 Soundsystem u Kupoli

objavljeno prije 13 godina

Vrhunska glazbena zabava nastavit će se i nakon nastupa na otvorenim pozornicama, a za nju će se pobrinuti ekipa Radija 808 s programom naziva "Radio808 Soundsystem" koja će vas održati… više »

VIZIONAR

Jean Michel Jarre u Areni 11. listopada

objavljeno prije 13 godina

Jean Michel Jarre u Hrvatsku dolazi u sklopu svoje svjetske turneje "World Tour 2011". U zagrebačkoj Areni nastupiti će 11. listopada, a očekuje nas nezaboravan audio vizualni doživljaj te… više »

RITAM

BeatBustersi u Jazzbini na Živom zidu

objavljeno prije 13 godina

Projekt „Živi zid" planira integrirati zabavni program u modernu umjetnost i edukaciju. Glavni cilj ovog projekta je ukazati na važnosti pozicioniranja ovakvog kreativnog koncepta za… više »

15. 6. 2011.

Knjiga dana - David Carter: Stonewall

objavljeno prije 13 godina

Knjiga predstavlja kako je nastao LGBT pokret kakav danas poznajemo, te kako je došlo do nastanka povorki ponosa početkom 70-ih godina 20. stoljeća. Događaj koji je bio okidač za takav… više »

LJETO U ORAHOVICI

Ferragosto JAM 4 na dvije bine u kolovozu

objavljeno prije 13 godina

Ovogodišnji Ferragosto JAM, četvrti Piknik po redu održati će se od 05.-07. kolovoza na Orahovačkom jezeru u Orahovici. Ove godine očekuju Vas dvije bine: Piknik Stage i DJ MashUp… više »

42. IZDANJE

Počinje Art Basel - najveći sajam suvremene umjetnosti u svijetu

objavljeno prije 13 godina

Najveći sajam suvremene umjetnosti u svijetu, Art Basel, svoja vrata po 42. put otvara ljubiteljima suvremene umjetnosti koji će moći razgledati djela 2500 umjetnika iz cijeloga svijeta,… više »

CHAGA

Novi Dirty Dancing u Mochvari

objavljeno prije 13 godina

Sredina je lipnja. U gradu pere vrućina. U Močvari još od 2004-e od kada smo napravili prvi Dirty Dancing pere 80's i 90's groznica. Dođite i znojite se s nama na najluđem partyu u… više »

FILMSKA UMJETNOST

13 najupečatljivijih prvih scena u filmovima

objavljeno prije 13 godina

Nema sumnje, prvi su dojmovi u životu često najbitniji. U filmskoj umjetnosti često vrijedi isto pravilo, prvih nekoliko scena nerijetko postavlja ritam za ostatak filma i dobri redatelji… više »

OPEN AIR

Street urban fest Zadnja stanica Prečko

objavljeno prije 13 godina

Renato Metessi & Art scena Zaprešić & Tim urbani, Vijeće gradske četvrti  i Centar za kulturu Trešnjevka organiziraju music street urban fest „Zadnja… više »

PREMIJERE

Dubrovčani uživaju u Danima kazališta

objavljeno prije 13 godina

Izvedbom predstave Jeana Anouilha "Ženski turbo pop band" u režiji Sulejmana Kupusovića, večeras je u Kazalištu Marina Držića započela manifestacija "Dani kazališta" tijekom… više »

NU METAL

Korn uskoro u Zagrebu

objavljeno prije 13 godina

Korn je, po svom starom običaju, pokazao svu snagu nu metala i poručio svim fanovima a i nevjernicima: ''VRATILI SMO SE, I TO ŽEŠĆI NEGO IKADA'' . Na Sonisphere festivalu u… više »

HUMANITARNI GLAZBENICI

Humanitarni koncert za Japan u Dubrovniku

objavljeno prije 13 godina

4. kolovoza u Dubrovniku će biti održan koncert za Japan, priopćeno je danas iz ureda za odnose s javnošću Dubrovačkih ljetnih igara a prenosi Hina. Koncert će se održati u predvorju… više »

skrolaj na vrh