Kultura
HUMANITARNI GLAZBENICI

Humanitarni koncert za Japan u Dubrovniku

objavljeno prije 13 godina

4. kolovoza u Dubrovniku će biti održan koncert za Japan, priopćeno je danas iz ureda za odnose s javnošću Dubrovačkih ljetnih igara a prenosi Hina. Koncert će se održati u predvorju… više »

13. 6. 2011.

Knjiga dana - Frank A. Worlsey: Endurance

objavljeno prije 13 godina

Brod Endurance zauzima posebno mjesto u analima polarnih istraživanja. O njegovoj sudbini i sudbini njegove posade ispričane su priče, napisane knjige i snimljeni filmovi. No ništa od… više »

CLUBBING

Aurora - dvadeset godina klupske povijesti

objavljeno prije 13 godina

Kako je sve počelo Rijetko se  koji klub na Jadranu može pohvaliti uspjehom i glazbenim imenima koje je uspijela dovesti u Hrvatsku kao što to može primoštenska ljepotica… više »

DANI SATIRE

Kiklop i 39 stepenica na Danima satire

objavljeno prije 13 godina

Ovogodišnji Dani satire su, unatoč recesiji i svim problemima, uspjeli dovesti sve najbolje s prostora bivše Jugoslavije u zagrebačka kazališta. Među sjajnim produkcijama… više »

CLUBBING

Sonique otvorila Lighthouse

objavljeno prije 13 godina

Britanska pjevačica i DJ-ica Sonique je u subotu, 11.6., otvorila za javnost "istarski svjetionik" klub Lighthouse. Koncert je počeo iza ponoći, a to joj je i prvi nastup u našim… više »

FESTIVAL

Raspored izvođača i cijene ulaznica za festival Sedam jezera

objavljeno prije 13 godina

Poznat je raspored izvođača i cijena ulaznica za festival Sedam jezera koji će se održati 22.-24.7. u mjestu Peračko Blato pored Ploča. Organizatori su odlučili zaokružiti listu izvođača sa… više »

T-MOBILE INMUSIC

Bogat noćni program T-Mobile INmusic festivala

objavljeno prije 13 godina

Najavljujemo i noćni program ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala! Uz brojne strane i domaće izvođače na live pozornicama, predstavljamo i raznovrstan noćni DJ program na kojem će… više »

ZAROBLJENI TRENUTCI

Rođenje Beatlemanije - fotografije s početaka benda idu na dražbu

objavljeno prije 13 godina

Više od 40 godina one su skupljale prašinu u podrumu, ali je sada američki snimatelj Mike Mitchell odlučio prodati zbirku fotografija kojima je ovjekovječen trenutak kada su… više »

Hrvatski film
11.- 18. LIPNJA

Otvorenje Festivala mediteranskog filma u Splitu

objavljeno prije 13 godina

Ravnatelj Festivala mediteranskog filma Split (FMFS) Alen Munitić najavio je 4. po redu Festival koji se bit će otvoren sutra u Splitu. Bit će prikazano ukupno 50 filmova… više »

BOOGALOO

80's Party nakon koncerta Misfitsa

objavljeno prije 13 godina

Novi 80's Party će se održati u petak 10. lipnja u nakon koncerta Misfits s početkom u ponoć u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Rezident dji Tomi Phantasma i Marin će vrtit spotove i puštat… više »

KOREOGRAFIJE

Plesači suvremenog plesa na Dubrovačkim ljetnim igrama

objavljeno prije 13 godina

Emio Greco i Pieter C. Scholten, višestruko nagrađivani plesači, nastupit će na ovogodišnjim Dubrovačkim ljetnim igrama s dvjema kratkim koreografijama "One" i "Two", priopćio… više »

9. 6. 2011.

Knjiga dana - Emmanuel Carrere: Neki drugi životi

objavljeno prije 13 godina

Naslov koji bi u doslovnom prijevodu glasio "o životima drukčijim od mojega", priča o životima drugih, o životima koji samom pripovjedaču ostaju na stanovit način nedohvatni, baš zato… više »

T-MOBILE INMUSIC

Povoljnije ulaznice za studente i đake za INmusic još samo do sutra!

objavljeno prije 13 godina

Srednjoškolci i studenti mogu još samo do sutra, 10.6. kupiti ulaznice za T-Mobile INmusic festival po cijeni od 340 kn. Mogućnost kupovine ulaznice po povoljnijoj cijeni… više »

KONCERT

Moskva ugošćuje Lovru Pogorelića i Zagrebačku filharmoniju

objavljeno prije 13 godina

Hrvatski pijanist Lovro Pogorelić i Zagrebačka filharmonija gostovat će 14. lipnja u Moskvi u sklopu novopokrenutog Festivala mediteranskih zemalja, priopćeno je danas iz Zagrebačke… više »

8. 6. 2011.

Knjiga dana - Kitty Kelley: Oprah

objavljeno prije 13 godina

Tko je zaista prava Oprah iza kulisa njezinog javnog života? Temeljena na tri godine istraživačkog rada, izvještavanja i razgovora s 850 osoba - izvora informacija, od kojih se mnogi… više »

skrolaj na vrh