Kultura
DIZAJNERSKI SHOW

Dan D - festival dizajna u Staroj klaonici otvara se 11. lipnja

objavljeno prije 13 godina

Drugi međunarodni festival dizajna Dan D ili Dan dizajna, u organizaciji Hrvatskog dizajnerskog društva (HDD) i agencije Pepermint, otvara se 11. lipnja u Zagrebu u prostorima Stare… više »

Gavella
GAVELLA & EUROPLAKAT FAIR

Danas počinje tradicionalni festival u Gavelli

objavljeno prije 13 godina

Predstavom "Nosi nas rijeka" dramatičara i glumca Elvisa Bošnjaka, u režiji Krešimira Dolenčića, večeras će se u kazalištu "Gavella" otvoriti festival "Gavella &… više »

1. 6. 2011.

Knjiga dana - Željana Giljanović: Tajkun

objavljeno prije 13 godina

Da sam ponovno i danas intendantica HNK Split, odmah bih postavila na repertoar "Tajkuna" Željane Giljanović. (...) "Tajkun" pokazuje izokrenutost, izvrnutost, sramotu i naopaki život u gradu… više »

UZ BOK NAJPOZNATIJIMA

Petrčanski Garden i šibenski Terraneo na listi najboljih ljetnih festivala

objavljeno prije 13 godina

Britanski "The Telegraph" na listu najboljih ljetnih rock i pop festivala ove godine u Europi uvrstio je čak dva koja se održavaju u Hrvatskoj: Terraneo u Šibeniku i Garden festival u… više »

TKO ĆE DOČEKATI?

Hobit stiže u svjetska kina u prosincu 2012.

objavljeno prije 13 godina

Prvi od dva filma koje Peter Jackson snima po romanu J.R.R. Tolkiena "Hobit" u svjetske kinodvorane stiže 14. prosinca 2012., objavio je danas Hollywood Reporter, prenosi Hina. Prvi od dva… više »

35. put

Najavljeni Dani satire u Kerempuhu

objavljeno prije 13 godina

Manifestacija koja okuplja najbolja komediografska i satirička djela hrvatske i inozemne kazališne produkcije - Dani satire Satiričkog kazališta "Kerempuh", održat će se od 3.… više »

ČESTITARI

Filharmonija za Dan grada Zagreba

objavljeno prije 13 godina

Zagrebačka filharmonija u ponedjeljak 30.5. održala je svečani koncert u povodu Dana Grada Zagreba. Tako se naš br. 1 filharmonijski orkestar i ove godine pridružio svečanosti kojom je… više »

Džamija
MUZEJ GRADA ZAGREBA

Izložba: Uspomene na Zagreb

objavljeno prije 13 godina

Fotografije grada Zagreba od 1864.-1895. dio su najvrjednije ostavštine koju čuva Muzej grada Zagreba. Izložba se otvara večeras u prostorijama Muzeja pod nazivom:"Uspomene na Zagreb:… više »

MSU

Proslavljeno 60 godina prvog animiranog filma i 50 godina Surogata

objavljeno prije 13 godina

U zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti proslavljene su važne obljetnice za hrvatski crtani film. Prije 55 godina osnovan je Studio za crtani film pri Zagreb filmu, a prije 60 Walter… više »

31. 5. 2011.

Knjiga dana - Stuart Slatter i David Lovett: Kako svaku tvrtku izvući iz krize

objavljeno prije 13 godina

Knjiga želi biti praktični priručnik za upravljanje promjenom smjera poslovanja. Ona je mješavina praktičnog iskustva i akademskih istraživanja, a opisuje ono što se mora… više »

CRVENA OKTAVA

Veličanstveno remek djelo za veliki finale sezone

objavljeno prije 13 godina

Maestro svjetskoga glasa Dmitrij Kitajenko i naš br. 1 filharmonijski orkestar Zagrebačka filharmonija u petak 3.6. u Crvenoj oktavi pripremaju izvedbu jednoga od najvećih djela… više »

Tjedni program Studija smijeha 30. svibnja - 4. lipnja

objavljeno prije 13 godina

30.05. Ponedjeljak u 20.20h, Studio smijeha, Vlaška 92: "I hate Mondays" Open mic večer - FINALE - Besplatan upad! Open Mic je večer gdje se već 5. sezonu rađaju komičari. Večer… više »

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

Zagrebačka filharmonija za Dan Grada Zagreba

objavljeno prije 13 godina

Zagrebačka filharmonija poziva sve Zagrepčane da joj se pridruže 30.5. na svečanom koncertu u povodu Dana Grada Zagreba! Brojni događaji trajno su vezali Zagreb s njegovim orkestrom, začetim… više »

T-MOBILE INMUSIC

Glasujte za svog favorita na T-Mobile INmusic kanalu MAXtv-a

objavljeno prije 13 godina

Krenuo je prvi krug glasovanja u kojem će publika odabrati prvog od tri izvođača koja će nastupiti na šestom izdanju T-Mobile INmusic festivala! Natječaj koji se odvija na MAXtv-u… više »

SPEKTAKL

Novi album Lady Gage ruši rekorde prodaje

objavljeno prije 13 godina

Lady Gaga je odlučila zavladati svjetskom glazbom, i za sada joj ide sjajno. Nakon rasprodane svjetske turneje objavila je novi album Born This Way koji će u prvom tjednu završiti u… više »

skrolaj na vrh