« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
BILI SMO ...

Morcheeba oduševila vjernu publiku u Tvornici

Rasprodani Veliki pogon Tvornice se sat i pol njihao u ritmu pionira trip hopa

Sjajan nastup u Tvornici
Sjajan nastup u Tvornici (Metro)
Više o

Morcheeba

,

Tvornica kulture

,

recenzija koncerta

Morcheeba se trijumfalno vratila u Zagreb i ispunila Veliki pogon Tvornice kulture do zadnjeg stajaćeg mjesta, a publika koja je uglavnom bila starija od trideset godina se dobrih sat i pol vremena odlično zabavljala besprijekornom svirkom benda.

Skye Edwards je, po dobrom starom običaju, odmah ostvarila prisan odnos s publikom koja je rado odgovarala na njene želje, među kojima je zabavnija bila traženje osobe u publici koja nosi crvene cipele. Nakon što su napokon jedne crvene cipele bljesnule, Skye je sljedeću pjesmu posvetila osobi koja ih je nosila - Let's Dance u njihovoj obradi koja je oduševila publiku.

Hitovi su se redali bez prestanka, a među njih su odlično uletavale stvari s novog albuma Head Up High koji promoviraju na ovoj turneji. Publika je bis čekala možda malo i predugo, pogotovo nakon što ju je Godfrey proglasio "najboljom na turneji", ali ipak su došli na svoje.

Sve u svemu, da je bilo i u većem prostoru, bio bi pun, to smo sigurni, a Tvornica je upisala još jedan nastup velikana. Neka tako i nastave.

09.12.2013. 18:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh