« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
RIJEKA

ELEMENTAL nastavlja slavljeničku turneju

Osim što će Elemental Rijeci predstaviti najnovije pjesme s aktualnog albuma "U redu je", publiku će podsjetiti na sve hitove koje su stvorili tijekom 15-godišnjeg rada.

Elemental u elementu :)
Elemental u elementu :) (Lucija Jakuš)
Više o

Rijeka

,

Elemental

,

koncert

,

U redu je

Nastupi Elementala u Rijeci događaji su o kojima se priča još dugo nakon što bend zamakne u kombi i nestane u noć! Upravo zato ni ne sumnjamo da će i ovaj put Elemental razvaliti dvoranu Stereo Garaža, jednakom silinom kao što su već razvalili brojne pozornice diljem regije, a sve u sklopu svoje turneje "15 godina Elementala - U redu je".

U Rijeku Elemental stiže u petak, 13.12., gdje će onim praznovjernima pokazati kako i "petak 13." može proći u najboljem tonu! Bez straha uputite se u Dallas Music Shop u Rijeci gdje ulaznice za koncert Elementala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna. Svi oni koji kupnju ulaznice odgađaju do zadnjeg trenutka, na vratima kluba morat će izdvojiti 50 kuna. 

Bend je svoju vjernu riječku publiku ovoga puta odlučio i osobno pozvati na veliku proslavu:

Osim što će Elemental Rijeci predstaviti najnovije pjesme s aktualnog albuma "U redu je", objavljenog u svibnju ove godine, publiku će podsjetiti na sve hitove koje su stvorili tijekom 15-godišnjeg rada. Tijekom večeri, zaljuljat će posjetitelje uz "Prokletu ljubav", singlom koji hara top-ljestvicama diljem regije, ali i prva dva singla „Neustrašivi" i „Po mojoj mjeri" s kojima je priča „U redu je" i započela. Ni oni željni nešto starijih nezaboravnih hitova s prethodnih pet albuma, poput „Vidi me sad"„Vertigo"„Malena" i ostalih, dolaskom na ovaj koncert, garantirano - neće biti razočarani!  

Stoga, požurite po svoju ulaznicu kako po ovoj zimi ne biste ostali kratkih rukava i pridružite se Elementalu na slavljeničkom audio-vizualnom spektaklu u Stereo Garaži!

Za više detalja posjetite www.elemental.hr i službenu Facebook stranicu benda.

Službeni poziv na koncert u Rijeci pronađite na Facebook eventu .

11.12.2013. 11:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh