« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
NOVOSTI

Četvrto izdanje za JabbaTon Records

Move From The Gate EP" predstavlja rad Filipa Motovunskog i Dr. Strapazoota

JabbaTon ide dalje
JabbaTon ide dalje (Jabbaton)
Više o

JabbaTon Records

,

Move From The Gate

Novo izdanje za hrvatsku JabbaTon Records etiketu predstavlja rad dvojice domaćih bass magova Filipa Motovunskog i Dr. Strapazoota. EP Move From The Gate četvrto je izdanje za ovu domaću etiketu posvećenu promociji bass glazbe.

EP sadrži tri stvari koje su mješavina drum'n'bass i gangsta hip hop, a autori to nazivaju "G-Step". Uz istoimeni singl "Move From The Gate", na EP-ju su još i "Smoke'm", te "MDFKN OG", a sve su plod suradnje jednih od najboljih hrvatskih bass producenata, Filipa Motovunskog i Dr. Strapazoota.

Poslušajte Filip Motovunski & Dr.Strapazoot - Move from the gate

EP "Move From The Gate" možete kupiti na stranicama JunoDownload, Beatport i iTunes.

O JabbaTon Records etiketi

JabbaTon Records je etiketa na nezavisnoj sceni koju je, nakon osam godina djelovanja JabbaTon klupske večeri, 2012. pokrenuo organizator i resident Marko Ješovnik, poznatiji kao DJ Yesh.

Otvaranje etikete nova je stepenica u razvoju JabbaTon priče, a cilj joj je podići igru na malo višu i ozbiljniju razinu od same večeri, nadograditi čitav JabbaTon projekt i brendirati ga i van granica Hrvatske uz predstavljanje i podršku najboljim domaćim, ali i inozemnim producentima bass glazbe. Etiketa već sada pokazuje potencijal s tri EP izdanja, a uz novi "Move From The Gate" tu su i "Whole Thing", "Raw" i "The Ting".

Pratite JabbaTon Records na Facebooku, Soundcloudu i YouTube.

10.12.2013. 14:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh