« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
PROMJENE

Budapest Gypsy Simphony Orchestra seli u Lisinski

Ulaznice kupljene za koncert u dvorani Dražena Petrovića moraju se vratiti na mjestima gdje su i kupljene i biti će izvršen povrat sredstava

Stotinu romskih violina seli u Lisinski
Stotinu romskih violina seli u Lisinski (Arhiva)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

KC Dražen Petrović

,

Budapest Gypsy Simphony Orchestra

,

promjena dvorane

"Koncert 100 romskih violina Budapest Gypsy symphony orchestra, koji se trebao održati u petak, 13.12.2013 godine u dvorani KC Dražen Petrović, iz tehničkih razloga preseljen je u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog i to za dan 22.01.2014. godine.

Ulaznice kupljene za koncert u dvorani Dražena Petrovića moraju se vratiti na mjestima gdje su i kupljene i biti će izvršen povrat sredstava. Ulaznice se, na žalost, ne mogu zamijeniti za novi datum, jer prodavatelj ulaznica za dvoranu Dražena Petrovića i dvoranu Lisinski nisu isti.

Ulaznice za koncert u KD "Vatroslav Lisniski" biti će u prodaji za nakoliko dana, kada ćemo objaviti i nove cijene. Ulaznice će biti u prodaji putem blagajne i web stranice dvorane "Lisinski" te web stranice www.ulaznice.hr.

Ispričavamo se kupcima ulaznica zbog neugodnosti, međutim promjena mjesta održavanja iz tehničkih razloga bila je izvan naše kontrole."

10.12.2013. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh