Kultura
NAGRADE

Trijumf europske animacije na Animafestu

objavljeno prije 11 godina

Gunnar Strøm, profesor s norveškog Sveučilišta Volda, Kanađanin Chris Robinson, umjetnički direktor Međunarodnog festivala animiranog filma u Ottawi, te Darko Bakliža iz… više »

LIVE

Elemental zaJAMčio i potvrdio - U redu je!

objavljeno prije 11 godina

Grupa Elemental je sinoć na Trgu Burze ispred Mojo bara predstavila svoj novi album „U redu je" i tako okupljenima približila svoje nove pjesme. Činilo se… više »

SPEKTAKL

Ivan Mihaljević & Side Effect zagrijavaju za Whitesnake

objavljeno prije 11 godina

WHITESNAKE će u iduću subotu (15.6.) zasvirati u zagrebačkom Domu Sportova! Atmosferu će zagrijati Ivan Mihaljević & Side Effects! Ivan Mihaljević & Side Effects su trio iz… više »

INMUSIC 2013

Odabrani pobjednici natječaja „INmusic i 24sata Demo Top 3“

objavljeno prije 11 godina

Trideset demo bendova koji su ušli u finale glazbenog natječaja INmusic i 24sata Demo Top 3 „preživjeli" su napeto glasovanje na portalu 24sata.hr, a publika je odabrala tri… više »

NAVALITE!

Osvoji ulaznice za Tuborg Open Fair u najboljim zagrebačkim klubovima

objavljeno prije 11 godina

U posljednjem vikendu prije Tuborg Open Faira najbolji zagrebački klubovi pripremili su posebne akcije u kojima možete osvojiti nagrade za dvodnevnu glazbenu poslasticu na Šalati. Pet… više »

ANIMAFEST

Vikend na Animafestu baca na stol sve filmske adute

objavljeno prije 11 godina

U petak premijerno prikazujemo najavljivani crni biser među kandidatima za Grand prix - Duhovi prošlosti. S filmom u Zagreb stiže i autor, Christopher Sullivan, koji je ga je radio… više »

1921. - 2013.

Preminula Esther Williams

objavljeno prije 11 godina

Esther Williams, filmska glumica i plivačka šampionka i filmska sirena, čija je slava došla glavnim ulogama u mjuziklima 40-ih i 50-ih godina preminula je u snu u 92. godini… više »

FESTIVALI

Gang of Four i Mayalesi na Terraneu 2013

objavljeno prije 11 godina

Za ovu objavu do sad potvrđenim izvođačima organizatori dodaju još dva imena. To su Gang of Four, kultna otočka post punk skupina predvođena gitaristom i producentom Andy Gillom te… više »

SJAJNO!

Boa i Ivana Kindl oduševili publiku u Vip clubu

objavljeno prije 11 godina

U ugodno popunjenom prostoru Vip cluba u centru Zagreba,  kultna grupa Boa i Ivana Kindl priredili su pravu poslasticu za publiku. Prije promocije spota za… više »

KNJIGA TJEDNA

Troja: Gospodar srebrnoga luka

objavljeno prije 11 godina

Prva od tri knjige serijala o Troji, Gospodar srebrnoga luka epska je rekonstrukcija trojanskog mita, popularnog Davida Gemmella, jednog od najuspješnijih britanskih… više »

TULUMI

Šalata - omiljeni zagrebački koncertni prostor

objavljeno prije 11 godina

Manu Chao, Franz Ferdinand, Massive Attack, Morrissey, Pixies, Korn, The Hives, Zagreb Gori, Rokaj Fest, InMusic Festival... - samo su dio izvođača i manifestacija koje su se u proteklo… više »

MADE IN BRITAIN

Whitesnake potvrđuje svoju popularnost

objavljeno prije 11 godina

Legendarni Whitesnake su početkom svibnja krenuli na turneju! Nakon prvog dijela turneje s nizom rasprodanih koncerta u Japanu, nastavili su na europskom tlu počevši u zemljama… više »

PROMOCIJA

Koncertna promocija debitantskog albuma ChocoJazz u atriju&TD-a

objavljeno prije 11 godina

Multi-instrumentalist i producent Matija Vojvodić alias Cloudfactory (Zagreb) je glazbenik klasičnog glazbenog obrazovanja. Bio je duži niz godina koncertno aktivan nakon čega se okrenuo… više »

TOF

Quasarr i Luxus Lord zatvaraju lineup Tuborg Open Faira

objavljeno prije 11 godina

Riječki Quasarr i korčulansko-zagrebački Luxus Lord posljednji su izvođači dodani na line up Tuborg Open Faira čime se zatvorio popis bendova u kojima će publika moći uživati na… više »

SCREEN ON THE GREEN

Filmovi u omiljenim zagrebačkim parkovima

objavljeno prije 11 godina

Screen on the Green nastavlja s akcijom, a evo i rasporeda prikazivanja filmova na različitim lokacijama u gradu: 06.06. četvrtak | 21:00 | Jarun  (Malo jezero -… više »

skrolaj na vrh