« Film
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
FAK

Godišnje finale Velikog filmskog kviza

U subotu, 6. veljače, s početkom u 19 sati, održat će se godišnje finale Velikog filmskog kviza

Veliko finale kviza 6. veljače
Veliko finale kviza 6. veljače (FAK)
Više o

FAK

,

Veliki filmski kviz

,

godišnje finale

U prostoru Produkcije kulture Aplauz (Zvonimirova 63), pod vodstvom stand-up meštra Gorana Vugrineca Goca, svi pobjednici kvizova iz prošle godine ukrstit će svoja intelektualna koplja u borbi za bogate nagrade koje smo pripremili. Glavni pobjednik godišnjeg finala VFK-a dobit će godišnje kinoulaznice za Cineplexx kina u Hrvatskoj!

Naravno, ovaj kviz nije rezerviran samo za pobjednike prošlih kvizova, koji će se natjecati u prvim redovima i čije ćemo bodove posebno zbrajati. Ovo je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi - sve vas pozivamo da nam se pridružite u Aplauzu nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

Kao i dosad, kviz će se sastojati od šest kategorija. Čovjek koji je previše znao donosi opća pitanja o svijetu filma (i nešto malo televizije), Sofijin izbor ponudit će vam teme koje će sretnici iz publike moći izabrati, Izgubljeni u prijevodu ponovno će vas pokušati zbuniti audiovizualnom kombinacijom triju filmova odjedanput, Krik i bijesizmiješat će govornike iz različitih filmova, tvoreći prilično kaotičan dijalog, a Memento nam ponovno donosi dvije asocijacije sastavljene od pet hintova. Točno u podne, veliko finale na pozornici, ovaj će se put sastojati od dva dvoboja. U regularnom dijelu kviza saznat ćemo pobjednika prvog Velikog filmskog kviza u 2016. godini, dok će kraj kvizaške večeri obilježiti dvoboj dvaju najbolje plasiranih prošlogodišnjih pobjednika, koji će se boriti za Cineplexxove kartice i prestižnu titulu godišnjeg majstora VFK-a.

Ulaznice će koštati 15 kuna po natjecatelju, ekipe se smiju natjecati od najmanje dva i najviše četiri člana. Kako biste osigurali svoje mjesto u limitiranoj dvorani, molimo vas da se što prije prijavite na mail info@fak.hr ("prijava za kviz" u naslov mejla, ime ekipe u sadržaj poruke) ili putem ovog online obrasca.

Važna napomena: Molimo pobjednike prošlogodišnjih kvizova da nam se što prije jave na gorenavedeni mail radi pojašnjavanja subotnjeg natjecanja i davanja finalnih uputa.

31.01.2016. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh