Kultura
SPEKTAKL

Slayer & Down u Zagrebu

objavljeno prije 11 godina

U nedjelju 23. i utorak 25. lipnja u Zagrebu će se održati dva metal spektakla koji će se po mnogočemu upisati u koncertu povijest grada. Tvornica kulture će u nedjelju ugostiti jedan od… više »

INMUSIC 2013

Raspored i satnica INmusic festivala 2013

objavljeno prije 11 godina

Najveći hrvatski open air festival počinje za manje od tjedan dana. Jarunski Otok hrvatske mladeži polako se pretvara u pravi festivalski raj - pozornice, livade, šatori i kupole samo… više »

LJETO

Love Week Festival - sedam dana morske klupske avanture

objavljeno prije 11 godina

LOVE WEEK FESTIVAL (Novalja, Zrce // 22.7. - 3.8.) u suradnji s Papaya i Aquarius Zrće i svjetski poznatim brandom DJ MAG predstavlja sedmodnevnu avanturu punu dobre glazbe s… više »

NOVOSTI

Frenkie novom pjesmom Dinamit najavljuje veselo funky ljeto

objavljeno prije 11 godina

Posljednji, aktualni album Troyanac tuzlanskog repera Frenkija nastavlja svirati dalje. Tako nam ovaj regionalno priznati, nerijetko kontroverznog izričaja hip hop… više »

TVORNICA

An evening with Slayer - doživljaj iz snova

objavljeno prije 11 godina

Slayer stiže u Zagreb nakon godinu dana i gubitka dva člana originalne postave. Prvo je bubnjar Paul Bostaph odlučio otići iz benda, da bi nakon toga od teške bolesti preminuo… više »

UBvsC

United Bands vs Crowd u VIP Clubu

objavljeno prije 11 godina

United Bands vs Crowd ponovno svira na domaćem terenu. Prošle godine u lipnju se u Zagrebu, u klubu Željezničar zaključivala uspješna prva "turneja", tj. sezona ovog projekta.… više »

KAMPANJA

S knjigom Mozaik knjige na odmor

objavljeno prije 11 godina

Omiljene bestselere i novitete sada možete pronaći po posebno povoljnim cijenama i u vrlo praktičnom formatu. Pripremili smo za svakog po nešto, pa bilo da obožavate ljubavne… više »

NOVOSTI

Editorsi na INmusic festivalu uoči izlaska novog albuma

objavljeno prije 11 godina

Alternativni engleski bend Editors objavit će 1. srpnja novi album „The Weight of Your Love" (Pias/Menart). Najavili  su ga singlom „A ton of… više »

WOW :)

Čovjek od čelika otvorio prikazivanje rekordom

objavljeno prije 11 godina

Čovjek od čelika, novi Superman trijumfalno je vratio posrnulu franšizu u žižu interesa, jer su Snyder i Nolan očito napravili sjajan posao. Naime, film je u prvom vikendu zaradio… više »

FESTIVALI

9. BaRoMus Festival - Festival barokne glazbe - Rovinj

objavljeno prije 11 godina

BaRoMus Festival, 9. rovinjski festival barokne glazbe, održati će se u periodu od 19. lipnja do 11. srpnja. BaRoMus Festival tradicionalno u goste dovodi međunarodno priznate umjetnike koji… više »

PREDAVANJE

Uvodno predavanja i promocija knjige Program Božanskog Zdravlja

objavljeno prije 11 godina

Program Božanskog Zdravlja podučava kako se napuniti sa izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija. Ovaj jednostavan i praktičan… više »

SJAJNO!

Još tjedan dana do koncerta Slayera u Tvornici

objavljeno prije 11 godina

Ljeto iz snova hrvatskih metalaca započinje već za tjedan dana, kada će ih u Tvornici razveseliti nastup Slayera, a samo dva dana kasnije stiže i Down.  Slayer je u Zagrebu bio i… više »

BILI SMO ...

Tuborg Open Fair je definitivno uspio

objavljeno prije 11 godina

Sinoć u 23:15 je službeno završio Tubor Open Fair na Šalati. Dvodnevni festival , dobra atmosfera i odlični bendovi. Iako naša populacija ne shvaća ozbiljno satnicu… više »

FESTIVALI

Još samo 5 dana jeftinije ulaznice za Schengenfest

objavljeno prije 11 godina

Svjetski poznati park prirode Kupa sa svojim prekrasnim, čistim rijekama, prirodom i divnom okolinom nudi više od odmora na moru. Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u… više »

TOF

Prvi dan Tuborg Open Faira opravdao očekivanja

objavljeno prije 11 godina

Prvi dan Tuborg Open Faira na Šalati opravdao je sva očekivanja više od 3500 posjetitelja. Fantastičan ugođaj stadiona, bendovi u vrhunskoj formi, prekrasan sunčan dan u Zagrebu… više »

skrolaj na vrh