Kultura
SPEKTAKL

Robbie Williams u petak kreće na turneju

objavljeno prije 11 godina

Robbie Williams i njegov tim odbrojavaju dane do početka turneje! Od prethodnog tjedna Robbie je svakodnevno na probama za nadolazeće i dugoočekivane koncerte. S javnosti i svim svojim… više »

WOW :)

Augmented reality je budućnost knjiga?

objavljeno prije 11 godina

Knjige postaju sve zanimljivije, a najnoviji projekt izdavačke kuće Carlton odvodi cijelu priču na potpuno novu razinu o kojoj će trebati dobro razmisliti u godinama koje dolaze.  Naime… više »

INMUSIC 2013

Slobodan Šijan gostuje na INmusic festivalu

objavljeno prije 11 godina

Još nas nešto više od tjedan dana dijeli od početka osmog izdanja INmusic festivala. Od 24. do 26. lipnja posjetitelji zagrebačkog Jaruna uživat će u odličnim bendovima… više »

SUPER!

Stigao prvi trailer za drugi dio Hobita

objavljeno prije 11 godina

Hobit nije postigao baš sve što je Jackson planirao za prvi nastavak trilogije napravljene iz malecne knjižice s dječjom pričom J.R.R. Tolkiena, a ako se prisjetimo Gospodara… više »

FESTIVALI

Stop Making Sense 2013 - jedan od sjajnih festivala u Tisnom

objavljeno prije 11 godina

Stop Making Sense festival održava se u Tisnom od 1.-4. kolovoza 2013, a poziva sve mlade talente da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Radio 808 i Stop Making Sense… više »

LEGENDA

John Lydon najavio koncert PIL-a i primio Porina

objavljeno prije 11 godina

Johnny Rotten privukao je gomilu ljudi, kamera i fotoaparata na primanje Porina za zasluge u glazbi i to, pokazalo se, s punim pravom. Zasluge Sex Pistolsa i Public Image Limiteda za glazbu… više »

SHOW

2Cellos odmaraju prije spektakla u pulskoj Areni

objavljeno prije 11 godina

Luka Šulić i Stjepan Hauser trenutačno napokon malo odmaraju u društvu obitelji i prijatelja jer pred njima je veliki spektakl kojeg već dugo željno iščekuju: nastup… više »

NOVOSTI

Elemental diže prašinu novim spotom

objavljeno prije 11 godina

Svakako jedan od najaktivnijih i najprihvaćenijih bendova na hrvatskoj sceni, Elemental predstavlja još jedan novitet sa svog 6. studijskog albuma U redu je. Nedavno objavljeni singl… više »

JELENA RADAN

Uđimo u „The device“ i otputujmo u neki drugi svijet

objavljeno prije 11 godina

„I u nesavršenom izgovoru postoji nešto susretljivo, umišljam... Nemam odgovor, neko duboko objašnjenje na moguće pitanje, koje možda pak najviše… više »

ODLIČNO!

Pripadnice ljepšeg spola na Discotheque Rivu besplatno

objavljeno prije 11 godina

Iznenađenje u obliku besplatnih ulaznica pripadnicama nježnijeg spola, ove sezone za prvi dan spektakla u Splitu daruje Discotheque Riva pod uvjetom da su punoljetne te da dolaze iz jedne od… više »

KONCERTI

Odlična vremenska prognoza za Tuborg Open Fair

objavljeno prije 11 godina

Unatoč nestabilnim vremenskim uvjetima posljednjih tjedana od srijede nas u Zagrebu očekuje sunčano, suho i izuzetno toplo vrijeme s temperaturama do 27 stupnjeva. U utorak su još… više »

DALMATIAN LOUNGE

Hrvatska lounge glazba sa svjetskim potpisom

objavljeno prije 11 godina

Ove godine ćete osim indijskog, španjolskog i latino chillouta imati priliku čuti i hrvatsku verziju vrhunske produkcije! Uložilo se puno vremena i sredstva u cilju približavanja… više »

PARTIJANA

Sonus festival na Zrću

objavljeno prije 11 godina

Tvorci mnogih renomiranih svjetskih festivala kao što su Timewarp i LoveFamily Park, njemačka tvrtka Cosmopop i hrvatski novoetablirani Sonus udruženim snagama lansirali su ove godine… više »

6. FMFS

Snjeguljica rasprodala prvi dan FMFS-a

objavljeno prije 11 godina

Regionalnom premijerom španjolskog filma "Snjeguljica" sinoć je u rasprodanom ljetnom kinu 'Bačvice' službeno otvoren šesti Festival mediteranskog filma Split. Najposjećeniju… više »

SPEKTAKL

Umagination za pamćenje

objavljeno prije 11 godina

Istra je od sinoć ponovo postala centrom glazbenih zbivanja u regiji. Umagination je po četvrti je put otvorio svoja vrata svim zaljubljenicima u vrhunsku elektronsku glazbu. Hello i Hey… više »

skrolaj na vrh