Kultura
SCGHENGENFEST 2013

Schengenfest 2013 objavio lineup

objavljeno prije 11 godina

Već šestu godinu za redom u najtoplijem mjesecu u godini, točnije od 2. do 4. kolovoza 2013., održat će se open air festival, jedan od ljetnih favorita - Schengenfest 2013! Festival… više »

WALLPEOPLE

Wallpeople - Music Edition u Rijeci i Zagrebu

objavljeno prije 11 godina

U subotu 1. lipnja anonimni građani će postati glavni akteri otvorenih galerija diljem svijeta zahvaljujući svojim radovima. Budi i ti dio jedinstvenog trenutka - donesi svoj rad, stavi ga na… više »

GENIJALNO

Francuska želi uvesti porez na smartphoneove

objavljeno prije 11 godina

Uoči planiranih pregovora o slobodnoj europsko-američkoj gospodarskoj zoni, Francuska i dalje ostaje nepopustljiva kada je riječ o kulturnim proizvodima, dakle knjigama, filmovima, glazbi,… više »

NA OVIM PROSTORIMA

Pred sam Dan radosti novi singl Hladnog piva

objavljeno prije 11 godina

Pripreme za veliko koncertno slavlje povodom 25 godina postojanja Hladnog piva na Šalati su pri kraju, momci su zagrijali svoje glasnice i instrumente i spremni su da svojim… više »

HEADLINERI

Mountain Men @ 4th Zagreb International Blues Festival

objavljeno prije 11 godina

Četvrto izdanje Zagreb International Blues Festivala dovodi (kao i prošlih godina) fenomenalne headlinere. Ovaj put riječ je o izvrsnom i svjetski priznatom duetu MOUNTAIN MEN. Jedan… više »

INMUSIC 2013

U prodaji su jednodnevne ulaznice za INmusic festival

objavljeno prije 11 godina

Točno je mjesec dana ostalo do početka najvećeg hrvatskog open air festivala. Izvođači i dodatni sadržaji su potvrđeni, a zbog mnogobrojnih upita publike INmusic festival ove godine kreće s… više »

KNJIGA TJEDNA

Snaga je u vama, kaže Louise L. Hay

objavljeno prije 11 godina

Louise L. Hay već je uspješno pomogla tisućama ljudi da se oslobode straha, stresa i krivnje koji ograničavaju njihove živote. Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u… više »

GARDEN 2013

The next step at The Garden Tisno

objavljeno prije 11 godina

Ovogodišnji The Garden Festival održat će se od 03. - 10.07. u The Garden Tisnom. Neka od najvećih najavljenih DJ imena su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep,… više »

INMUSIC 2013

Gatuzo i Frenkie u lineupu INmusic festivala

objavljeno prije 11 godina

Pozornice INmusic festivala svake su godine, osim za sjajne izvođače iz cijeloga svijeta, rezervirane i za odlične glazbenike iz Hrvatske i regije. Glazbenog talenta i volje za radom itekako… više »

MALA SCENA

Otvoreno pismo Tomislavu Čadežu

objavljeno prije 11 godina

Ivica Šimić, suosnivač Male Scene, dugo je vremena bio prilično samozatajan i prepuštao istupanja u javnosti Vitomiri Lončar. No, kako je u zadnje vrijeme na djelu prava… više »

KONCERT

Koncert East Rodeo Septeta uskoro u &TD-u

objavljeno prije 11 godina

Na drugoj su se ovogodišnjoj rezidenciji Muzičkog salona eksperimentalnom kvartetu East Rodeo pridružila i trojica aktivnih članova El gallo rojo… više »

SPEKTAKL

Počela prodaja karata za ZAZ u pulskoj Areni

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Francusku pjevačicu ZAZ koja je osvojila obožavatelje singlom Je Veux, Menart BPM ponovno dovodi u Hrvatsku i to 14. kolovoza, srijeda, u jedan od najljepših… više »

KONCERT

Mande Mande Konfuzija u Sax!u

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Svaki je otok kontinent za sebe i svaki je drugačiji. Sa svojim valama, žalima, hridima, lukama, dijalektima, sprovodima, svjetionicima... i glazbom. Tako je i otočka glazba drugačija od one… više »

KLINCI

Vatrogasac na Čiribu Čiriba zaintrigirao publiku

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Potpuno opremljen odijelom, bocom kisika, kacigom i ostalim rekvizitima, koje svaki pravi vatrogasac nosi sa sobom, izašao je na pozornicu s osmijehom na licu nestrpljivo čekajući… više »

FOR 2013

FOR 2013 nudi povoljnije EX YU i dnevne ulaznice

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Ekskluzivni glazbeni festival FOR 2013 koji će se po prvi put održati 21., 22. i 23. lipnja ove godine u Hvaru objavio je fantastične vijesti za sve vlasnike putovnica bivših… više »

skrolaj na vrh