« Film
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
COOL

Glasine o nastavku kultnog Blade Runnera

Glavnu ulogu, odnosno lik Ricka Deckarda će ponovo glumiti Harrison Ford, ali sada je poznato da će rame uz rame s njim glumiti i Ryan Gosling

Ryan Gosling glumit će uz legendarnog Harrisona Forda
Ryan Gosling glumit će uz legendarnog Harrisona Forda (Arhiva)
Više o

Harrison Ford

,

Ryan Gosling

,

Blade Runner

Naime, Sony Studios preuzeo je produkciju filma uz Warner Bros i Alcon Entertainment, kao i distribuciju za Sjevernu Ameriku, a od ranije je poznato da će film režirati izuzetno talentirani i zapaženi Denis Villneuve.

Poznato je i to da će radnja filma biti smještena 30 godina nakon originalnog dijela kojeg je režirao Ridley Scott.

Glavnu ulogu, odnosno lik Ricka Deckarda će ponovo glumiti Harrison Ford, ali sada je poznato da će rame uz rame s njim glumiti i Ryan Gosling, jedan od najtraženijih glumaca današnjice.

Hampton Fancher, koscenarist originalnog Blade Runnera i Mihchael Green napisali su scenarij za novi film, a navodno će "nadzor" kompletnog snimanja vršiti Ridley Scott, uz Thunderbird Films.

Cynthia Sykes bit će glavna producentica uz Andrewa Kosovea, Brodericka Johnsona i Buda Yorkina.

Podsjećamo, Villneuve je ranije kazao: ''S velikom poniznosti i srećom idem u ovaj projekt. Znam da mogu odraditi dobar posao'', dodavši da je svjestan revolucije žanra koju je ovaj film svojevremeno napravio.

Denis Villneuve se režijom bavi od 1994. godine, ali u prvi plan je došao tek 2013. godine s velikim hitom Prisoners.

Jake Gylenhaal i Hugh Jackman su mu glumili glavne uloge, a nakon što je s Gyllenhaalom ostvario saradnju i na filmu Enemy iste godine, za očekivati je bilo da ga uzme i za nastavak Blade Runnera.

To se ipak nije dogodilo, već je uloga pripala Goslingu koji se može pohvaliti činjenicom da u karijeri još nije snimio loš film.

U svakom slučaju, veliki izazov je pred njima, a "Untitled Blade Runner Project" se trenutno nalazi u fazi predprodukcije te nije poznato kada će i službeno izaći.

Priče iza kulisa tvrde da ga na velikom ekranu nećemo vidjeti prije 2018. godine.

28.01.2016. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh