Kultura
NOVI SPOT

Uspomena sna - Boa feat Ivana Kindl

objavljeno prije 11 godina

U vrijeme Novog vala kad se grupa Boa etablirala u najpoznatiji art-rock sastav na ovim prostorima, Ivana Kindl je tek sanjala o pjevačkoj karijeri. Puno godina kasnije,… više »

SCREEN ON THE GREEN

Besplatno kino pod zvijezdama

objavljeno prije 11 godina

Tek tri dana ostala su do otvorenja kina na otvorenom, odnosno do događanja Screen on the Green koje Zagrepčanima donosi besplatne kinoprojekcije… više »

SPEKTAKL

8 vrhunskih stand up komičara u Splitu

objavljeno prije 11 godina

U ovo vrijeme krize i negativnih misli osam komičara odlučilo je krenuti po lijepoj našoj i vikendima smijeha pomoći građanima, ovaj puta Splita,  da na bar dva sata dnevno u… više »

8. OGFB

Dođite na 8. Ogulinski festival bajke!

objavljeno prije 11 godina

Od 7. do 9. lipnja 2013. na već poznatim festivalskim scenama u Ogulinu - zavičaju bajke s programskim konceptom umjetničkog direktora Maria Kovača, održat će se 8. Ogulinski festival bajke… više »

DISCOTHEQUE RIVA 2013

Underworld i Fatboy Slim stižu u Split

objavljeno prije 11 godina

Već u prvom izdanju Discotheque Riva osigurala je titulu središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu, a ovog će ljeta tu titulu itekako potvrditi jer će u gradu pod Marjanom svoj… više »

TUBORG OPEN FAIR

Novi singl Leta 3 - Punjeta

objavljeno prije 11 godina

Nastala na temeljima Leta2, s dijelom teksta napisanim početkom 80-tih, dorađivana sljedećih 30-ak godina, sa refrenom i aranžmanom iz aktualne 2013., ''Punjeta'' je himna svih živućih… više »

PARTY

Seksi Niki Belucci otvara ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću

objavljeno prije 11 godina

Najerotičnija DJ-ica na svijetu Niki Belucci otvorit će ove godine ljetnu sezonu kluba Aquarius na Zrću. Seksi Mađarica, koja je postala simbol ljepote, erotizma, slobode,… više »

KONCERT

Too Tangled u petak u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 11 godina

Too Tangled su prije četiri godine u belgijskom gradu Ghent osnovali Roeland Vandemoortele (Vox, Guitar, Drumbeats) i Eva Buytaert (Vox, Violin, Keys) . Nedugo potom objavili su debi 'The… više »

SPEKTAKL

Hladno pivo s punom Šalatom proslavili 25 godina postojanja

objavljeno prije 11 godina

HLADNO PIVO je nakon četvrt stoljeća djelovanja na domaćoj glazbenoj sceni uistinu zaslužilo epitet legendi hrvatskog punk rocka, što je dokazao subotnji koncert na zagrebačkoj… više »

INMUSIC 2013

Natječaj za demo bendove „INmusic i 24sata Demo Top 3“

objavljeno prije 11 godina

Nakon što su putem glazbenih natječaja svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu izborila dva sjajna benda Achromatic Attic iz Hrvatske te Roger The Mascot iz Velike… više »

PARTY

Acilectro i Hideout za početak ljetne sezone splitske O'Hare

objavljeno prije 11 godina

Treći po redu  Hideout Festival koji se od 3. do 5. srpnja održava na najomiljenijoj ljetnoj party destinaciji u Hrvatskoj, na plaži Zrće, i ove će godine predstaviti najvruća imena… više »

SCGHENGENFEST 2013

Schengenfest 2013 objavio lineup

objavljeno prije 11 godina

Već šestu godinu za redom u najtoplijem mjesecu u godini, točnije od 2. do 4. kolovoza 2013., održat će se open air festival, jedan od ljetnih favorita - Schengenfest 2013! Festival… više »

WALLPEOPLE

Wallpeople - Music Edition u Rijeci i Zagrebu

objavljeno prije 11 godina

U subotu 1. lipnja anonimni građani će postati glavni akteri otvorenih galerija diljem svijeta zahvaljujući svojim radovima. Budi i ti dio jedinstvenog trenutka - donesi svoj rad, stavi ga na… više »

GENIJALNO

Francuska želi uvesti porez na smartphoneove

objavljeno prije 11 godina

Uoči planiranih pregovora o slobodnoj europsko-američkoj gospodarskoj zoni, Francuska i dalje ostaje nepopustljiva kada je riječ o kulturnim proizvodima, dakle knjigama, filmovima, glazbi,… više »

NA OVIM PROSTORIMA

Pred sam Dan radosti novi singl Hladnog piva

objavljeno prije 11 godina

Pripreme za veliko koncertno slavlje povodom 25 godina postojanja Hladnog piva na Šalati su pri kraju, momci su zagrijali svoje glasnice i instrumente i spremni su da svojim… više »

skrolaj na vrh