Kultura
19. 6. 2009.

Knjiga dana - Claude Lecouteux: Knjiga talismana i amuleta

objavljeno prije 15 godina

Ovo iznimno etnološki rad nastavak je autorovog djela "Knjiga vraćanja" i vodi nas kroz složen i nepoznat svijet narodnih predaja i vjerovanja u posebne moći određenih predmeta.… više »

T-mobile INmusic

Još samo tjedan dana do T-mobile INmusic festivala

objavljeno prije 15 godina

Ostalo je još samo tjedan dana do T-Mobile INmusic festivala. Odbrojavanje je počelo! Posjetitelje očekuje dva dana lude zabave i nastupi mnogih svjetskih zvijezda poput Mobya, Franz… više »

njam

Sjajna večer u Aquariusu

objavljeno prije 15 godina

Za kraj sezone 2008./2009. Indigo Project ekipica Vam je pripremila najfiniji Delicious Delivery do sada! Tako će Vas 26.06.2009. u klubu Aquarius dočekati devet DJ-a, pet na techno, te… više »

partijanje

Ludo ljeto na Zrću

objavljeno prije 15 godina

Iako je proteklih godina klub Aquarius na plaži Zrće postao nezamjenjiva ljetna institucija nesputane zabave, ove sezone dokazat će se kao jedinstvena meka dance i elektronske glazbe na… više »

Fergalicious

Fergie se morala udebljati za filmsku ulogu

objavljeno prije 15 godina

Fergie je za novi časopis 'Allure' rekla kako je morala nabaciti osam kilograma za ulogu u novom filmskom mjuziklu 'Nine'. Na kilaži je radila zajedno sa svojom budućom filmskom kolegicom i… više »

17. 6. 2009.

Knjiga dana - Nadežda Čačinovič: Zašto čitati filozofe

objavljeno prije 15 godina

Iako bi nekoga moglo zavarati jer u podnaslovu stoji i "... u pedeset kratkih poglavlja", kako kaže filozofkinja Nadežda Čačinovič u uvodu, ova knjiga nije sažeta povijest filozofije. U… više »

tulum

Zašto ne žele da dođemo na koncert?

objavljeno prije 15 godina

Nakon što su jučer praktički pobjegli iz jednog luksuznog zagrebačkog hotela u želji za ludim provodom, članovi grupe Slipknot poručili su fanovima da niti slučajno ne dođu na… više »

Muzička akademija dobila zgradu Ferimporta

objavljeno prije 15 godina

U staroj zgradi Ferimporta na zagrebačkom Trgu maršala Tita, danas je svečano potpisan Ugovor o javnim radovima na izgradnji Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu, kojim će ta… više »

16. 6. 2009.

Knjiga dana - Velid Đekić: 91. decibel

objavljeno prije 15 godina

Nova knjiga riječkoga publicista Velida Đekića bavi se isključivo riječkom rock kulturom, no daleko od toga da je riječ o nostalgično intoniranom štivu namijenjenom u prvom redu "lokal… više »

sweet & sticky

Stožice spremne za Madonnu

objavljeno prije 15 godina

Ljubljanski hipodrom Stožice pokazao se u nedjelju 07. lipnja kao čudesno mjesto za koncerte, i time je potvrdio svoj status idealnog prostora za izvođača poput neponovljive - Madonne. … više »

koncert

Spliknot sutra u Domu sportova

objavljeno prije 15 godina

Nastupi američke metal skupine Slipknot nisu nešto o čemu se piše ili priča - to se jednostavno mora vidjeti!! Devetorica članova benda, svaki sa svojom maskom, bubnjar koji… više »

utorak 16. lipnja u 18.30

Tribina o mladom hrvatskom filmu u kinu Tuškanac

objavljeno prije 15 godina

Zadnje desetljeće dvadesetog stoljeća bilo bi crna rupa hrvatske kinematografije da ga nije spasila nova, mlada generacija autora. Zvana generacija koja obećava, u novom tisućljeću pokazala… više »

15. 6. 2009.

Knjiga dana - Maria Costantino i Amanda Lang: Konji - potpuni vodič

objavljeno prije 15 godina

Vjerojatno ste barem jednom u životu pomislili kako bi lijepo bilo imati konja, tu plemenitu životinju zbog koje bi mnogi rekli da bi uzrečicu "Pas je čovjekov najbolji prijatelj" trebalo… više »

EKSKLUZIVNO

Razgovor s kultnim ska bendom Madness

objavljeno prije 15 godina

Slavite 30. godišnjicu postojanja i prvi album u deset godina, kako ćete proslaviti ta dva velika događaja? Već dugo vremena svi radimo na nekim samostalnim projektima, ali ove godine… više »

Ostojićev Ničiji sin u Karlovym Varyma

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Pobjednik prošlogodišnjeg, 55. Festivala igranog filma u Puli, "Ničiji sin" redatelja Arsena Ostojića, uvršten je u konkurenciju programa "Istočno od zapada" Festivala u… više »

skrolaj na vrh