« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
MOČVARA

Ljetni party vikend u Močvari

Močvara je još jednom pripremila odličan plesni vikend koji ne smijete propustiti - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Močvara)
Više o

zabava

,

močvara

,

ples

,

ljeto

,

party

,

Rundek Cargo Trio

,

jela

Ako ste ostali u Zagrebu ili ste se tek vratili s mora sigurno ne znate kud bi sami sa sobom. Niste jedini, ne brinite, a niste ni bolesni. To je sasvim normalno.. Pomoći će vam supersexy cool ljetni program Močvare, uz odlične DJ i još bolju glazbu. Zato ne očajavajte i dovucite se u Močvaru. Ali to nije sve.. Ako nazovete u prvih nekoliko milisekundi.. Ne, stvarno ako dođete u Močvaru već u 22 čeka vas i happy hour u kojem ćete za malo kuna popiti gro cuge i kasnije bit najveći car na plesnom podiju!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

stala.jpg
Ljetna štala

PETAK 20.08. - 22:00
LJETNA ŠTALA

by DJ MARIO KOVAČ

„More je hrpa slane vode." Wikipedia
„Močvara je najbolje mjesto za ljetne izlaske." Ministarstvo turizma Republike Hrvatske

Kako se slažemo s gore navedenim tvrdnjama vrijeme je da iz tih dviju teza izvučemo zaključak, a on glasi: ovaj petak ćete se nacrtati u Močvari spremni pokazati Urbi&Orbi svoja sexy preplanula i suncem okupana tijela te se zajedno s hrpom sličnomišljenika ljuljati u ritmovima koje će osigurati DJ Mario Kovač.

Ovo nije post Zrće party, ovo je Sprži Zrće partijana: studio 54, kalipso, punk, metal, cro dance, klasični rock, pjesmice iz crtića i serija, stoljeća govore glazbom i totalna pachanga vam garantiraju bolji plesni aerobic nego deset Vesni Mimica i Larisa Lipovac zajedno!!!

upad: 20kn, s pozivnicom do 00:00 džaba

movara__618.jpg
Alternative rock stars Vs Born Dead

SUBOTA 21.08. - 22:00

ALTERNATIVE ROCK STARS Vs BORN DEAD
summer edition
DJ-VJ ROTTEN SLUTS SYSTEM

„I Believe in our fate
We don't need to fake
It's all we wanna be
Watch me freeeaaak !!"

Na plesnom podiju rasturaju vas:...Nirvana, Faith No More, Tool, S.O.A.D., Pantera, Smashing Pumpkins, Marilyn Manson, Foo Fighters, Blur, Hole, Alice In Chains, Radiohead, Green Day, Paradise Lost, Placebo, Incubus, Stone Temple Pilotes...

upad: 20kn, s pozivnicom do 00:00 džaba

Podsjećamo!

MOČVARNE MULJ AKCIJE!!!

Za sve vikende (=petak i subota) u periodu od 02.07. do 28.08. upad je samo 20 kn, a u istom periodu u opticaju su i pozivnice s kojima je omogućen džabe upad u klub do ponoći. Pozivnice možete naći u klubu, kod DJ-a ili na raznim kul mjestima u gradu. Također, ekipa Močvare za vas je priredila i happy hour svim vikendima prvih sat vremena rada kluba (22-23h) kada je točena žuja 10 kuna, veliki bambus 10kn, a pelin 5 vjeverica.

17.08.2010. 11:14:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh