« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
SUNCEBEAT

Počeo SunceBeat festival u Petrčanima

Festivalska groznica u Zadru dosegla je vrhunac SunceBeatom i svjetskim line-upom vrhunskih DJ-a i glazbenika

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tomislav Budak)
Više o

Petrčane

,

partnerski odnosi

,

fotošopiranje

,

dobit

,

pića

Nakon što je kiša umalo pretvorila početak SunceBeat festivala u „Kiša-Bad", ovaj je međunarodni glazbeni događaj u  britanskoj organizaciji započeo nastupom nekolicine DJ-a na Beach stageu, a navečer se nastavio setovima Dennisa Ferrera i The Martinez Brothersa, dok su live koncerti odgođeni za danas.

Krenuli su i već gotovo rasprodani Boat Parties na kojima će svakodnevno ludovati po stotinjak partijanera uz nastupe renomiranih DJ-eva poput Joey Negro-a ili članova kultne klupske atrakcije Jazzanova.

Danas nas, ako vrijeme dozvoli, očekuje i nastup legendarnog vibrafonista, kompozitora i vjerojatno najvećeg soul-funk-jazz-r&b majstora za kojeg nikada niste čuli - Roya Ayersa, a na pozornici bi se trebali pojaviti i Bah Samba koji često sviraju zajedno s Ayersom, a jučer nisu nastupili zbog kiše.

Večeras se internacionalnoj publici predstavlja i hrvatski dvojac Eddie & Yannah koji će kombinirati Janin live vokal s Edijevim DJ-iranjem.

Svojom kvalitetom hrvatski duo nimalo ne zaostaje za ostalim izvođačima pa očekujemo da će njihov nastup predstavljati jedan od vrhunaca današnje večeri.

Piše: Tomislav Budak
14.08.2010. 14:29:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh