Varilux banner
Kultura
EXIT 2019

The Cure napokon na Exitu!

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Jedan od najvećih bendova u povijesti popularne glazbe napokon stiže na EXIT! Nakon što su ove godine rasprodali Hyde Park za 65.000 posjetitelja u Londonu, vijest da će rock divovi… više »

NAJAVE

Josipa Lisac i Chui gosti na koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac i sjajan zagrebački band Chui nastupit će kao gosti na velikom zagrebačkom koncertu Borisa Štoka u Tvornici kulture u petak 26.… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave "Opna" Irme Omerzo

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Predstava smješta publiku unutar prostora scenografije dok se izvedba događa svuda oko nje. Instalaciju su kreirali arhitekt Vanja Magić te svjetski poznati i cijenjeni… više »

Počeo Mjesec hrvatske knjige

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Mjesec hrvatske knjige tradicionalna je manifestacija koju od 1995. godine organiziraju i realiziraju, u suradnji s Programskim i organizacijskim odborom manifestacije, Knjižnice grada… više »

OSVRT

Ciklus tajanstvenih žena Ive Kajzera

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Ivo Kajzer, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar iz Rijeke ponajprije je poznat i uvažavan po svom hiperrealizmu s nizom motiva, od morskih obala, čamaca, po portretima osoba koje žive… više »

NAJAVE

Tamara Obrovac & Transhistria Electric ovog četvrtka u Vintage Industrialu

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

U četvrtak 18. listopada priključi se glazbenom putovanjue Istrom i Mediteranom, kroz prizmu suvremenog jazza, uz Tamaru Obrovac i Transhistria Electric. Interpretirajući Tamarinu unikatnu… više »

IZLOŽBE

Nataša Ninić izlaže u Galeriji Nest

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Nataša Ninić otvara izložbu Oblaci u Galeriji Nest, Visoka 1 u utorak, 16. listopada u 19. sati. Izložba ostaje otvorena do 26. listopada, a može se pogledati svakim radnim danom od 11… više »

NAJAVE

Punkreas u Tvornici kulture 22. studenog

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Punkreas, nikšićka punk četvorka po prvi put u 15 godina postojanja nastupaju u Zagrebu i to u Tvornici kulture 22. studenog. Punkreas - "Nije kraj" Punkreas je bazično punk bend sa… više »

TJEDNI PROGRAM

Program Studija Smijeha od 15. do 21. listopada

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Sprema se zanimljiv i, kao i obično, duhovit tjedan u Studiju Smijeha! Bit će tu raznih tema kojih će se komičari dotaknuti i obraditi ih na sebi svojstven način, što obično u publici… više »

KINO PROGRAM

Opusi Bergmana i Chazzelea u Kinoteci

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Dva vanserijska filmska opusa stižu u kino Kinoteka u drugoj polovici listopada. Od 16. listopada gledamo filmove američkog wunderkinda Damiena Chazellea, a od 23. listopada, u suradnji s… više »

OSVRT

Josip Pino Trostmann izlaže u zagrebačkoj galeriji Mala

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Josip Pino Trostmann, svremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar iz Dubrovnika, autor kompleksnog i impresivnog opusa, u subotu, 13.10.2018. predstavio se samostalnom izložbom… više »

NAJAVE

Hendrix današnjice - Bombino stiže u Vintage Industrial na klupsku svirku

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Najpoznatiji tuareški virtuoz na gitari, predstavnik pobunjeničkog pustinjskog rocka - BOMBINO, stiže 20. prosinca u Vintage Industrial na svoju prvu klupsku svirku u Hrvatskoj. Mogli… više »

NAJAVE

Darko Rundek & Ekipa u Tvornici 23. studenoga

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Darko Rundek & Ekipa donose u zagrebačku Tvornicu kulture 23. studenog koncert nazvan "Zvuk oluje". Darko Rundek & Ekipa - «Crni dusi» Sredinom prošlog prosinca… više »

1940. - 2018.

Umrla je Milena Dravić

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Milena Dravić, legendarna glumica, preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u Beogradu nakon teške bolest u 79. godini, potvrđeno je "Blicu" iz Udruženja… više »

NAJAVE

Ljetno Kino & Max Juričić večeras u Vintage Industrialu

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. Listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu... Max Juricic (vokal,ukulele), Vlade Matulic (klarinet,vokal),… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh