Kultura
NAJAVE

"Bez naslova" Michaela Glawoggera i Monike Willi uskoro u kinima

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Bez naslova, posljednji film velikog austrijskog dokumentarista Michaela Glawoggera (Megagradovi, Smrt radnika, Slava kurvi) stiže u neovisna kina 27. travnja, u distribuciji Restart Labela.… više »

NAJAVE

Let 3 dva dana u Saxu!

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Prvi koncert Leta 3 u Saxu rasprodan je dva tjedna prije održavanja pa je zbog iznimnog interesa ponuđen još jedan termin. Za subotu, 13. travnja nema više ulaznica,… više »

EH, DA...

Animafest odabrao filmove za program, no gdje će ih prikazati?

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

Animafest donosi 149 filmova u natjecateljskim programima, a održat će se od 3. do 8. lipnja u Zagrebu, no organizatori još nemaju službenu informaciju o tome gdje će se filmovi… više »

FESTIVALI

Pojačanja na Addiko Fusion pozornici EXITa

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Addiko Fusion pozornica na EXIT festivalu svakoga srpnja u skladu sa svojim dvodesetljetnim imenom i konceptom publici na gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave isporuči pažljiv miks… više »

PRIJAVITE SE!

Otvoren natječaj za najbolji projekt u kulturi FUL KULTURNO 2019.

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

FUL KULTURNO natječaj za najbolji projekt u kulturi projekt je magazina Brend kultura kojeg podržava nezavisni autoritet za brending Superbrands Hrvatska. Cilj natječaja FUL KULTURNO je… više »

OSVRT

„Unutarnji pejzaži“ Ranka Ajdinovića

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Ranko Ajdinović, slikar, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik pripadnik mlađe, agilne generacije, izlagao je na nizu samostalnih, zapaženih izložbi u domovini i svijetu. Već je dulje… više »

INMUSIC 2019

Siddharta stiže na INmusic festival #14

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Vrhunskom lineupu INmusic festivala #14 pridružuje se i Siddharta, grupa koja je na slovenskoj glazbenoj sceni u više od dva desetljeća ostavila dubok trag. Okupili su se još… više »

DOĐITE

Miris Mediterana uz Igora Geržinu

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Nakon nastupa na ovogodišnjem Porinu i osvajanja Porina za najbolji instrumentalni album, naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina predstavit će novi koncertni program pod… više »

NAJAVE

Porinima ovjenčani "Pandaland" Zvjezdan Ružić Sexteta ovaj petak uživo u Zagrebu

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Vrijeme je za nove koncerte u sklopu programa Jazz Point Novi Zagreb! Ovaj travanj u goste nam dolazi Zvjezdan Ružić Sextet koji će nam predstaviti skladbe sa zadnjeg albuma "Pandaland" u… više »

OSVRT

Novi ciklus Mladena Žunjića

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Mladen Žunjić, zagrebački slikar, autor znatnog i zanimljivog opusa nedavno je pokazao dio novoga ciklusa, izrazito kolorističkog i naravno, ulje i akrili na velikom formatu platna. Novi… više »

NAJAVE

Ženske teme na 13. Festivalu tolerancije

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

U 13. izdanju Festivala tolerancije od 7. do 13. travnja očekuje vas više od 70 sjajnih igranih, dokumentarnih te filmova za djecu, tradicionalna Edukacijska jutra, dvije izložbe,… više »

NAJAVE

Muzički biennale Zagreb 9. travnja donosi program i u MSU

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Jubilarni 30. muzički biennale Zagreb svečano je otvoren u subotu navečer izvedbom djela 'The Garden' Richarda Ayresa, a tijekom festivala program se održava na nekoliko lokacija diljem… više »

13. JFF

Otvorena izložba "Kao da ih nema"

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Festival tolerancije - JFF Zagreb već tradicionalno osim vrhunskih filmova donosi Zagrebu i jedinstvene kulturne sadržaje. Ovogodišnji popratni program uključuje gostovanje izložbe Kao… više »

NAJAVE

1. Festival arheološke knjige - FestArK

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Arheološki muzej u Zagrebu organizira Festival arheološke knjige - FestArK u suradnji s partnerskim institucijama sa željom promicanja, kako objavljivanja, tako i čitanja… više »

FESTIVALI

Hoomstock 2019. otkriva sve svoje adute!

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Tik-tak sat otkucava! Tek tri mjeseca dijele nas do 14. izdanja Hoomstocka, festivala koji će 5. i 6. srpnja na dobro znanoj lokaciji igrališta Osnovne škole Viktora Kovačića u… više »

skrolaj na vrh