Kultura
OSVRT

Hommage Mladena Žunjića umjetnicima

objavljeno prije 24 dana i 2 sata

Mladen Žunjić, slikar, suvremeni hrvatski likovni umjetnik,nedavno je dovršio niz novih slika, kombinacije ulja i akrila na platnu velikog formata (od metra prema većem) s vrlo već… više »

ŠTETA

Dječaci - posljednji koncert karijere

objavljeno prije 24 dana i 19 sati

Grupa Dječaci održat će 22. rujna u zagrebačkom klubu Sax svoj posljednji koncert. Dječaci - «Liu Kang» Vojko V, Ivo Sivo i Zoni posljednji će put zajedno nastupiti u Saxa. Bez… više »

NAJAVE

Editors, Hladno pivo i Pipsi predvode najveći Pozitivan koncert dosad

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Pozitivan koncert, naš najveći i najdugovječniji domaći dvoranski glazbeni događaj, održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 30. studenog i subotu 1. prosinca.… više »

NAJAVE

Zadnji vikend u omiljenom Art Parku ove sezone

objavljeno prije 25 dana

Jedan od omiljenih zagrebačkih projekata ovih dana privodi kraju svoje, dosad najuspješnije, treće izdanje. Iako je najavljeno do 30. rujna, Art Park će ove godine završiti… više »

COOL

Mamma Mia: Here We Go Again najgledaniji film ljeta!

objavljeno prije 25 dana

Čak desetljeće nakon velikog uspjeha prvog dijela, nastavak popularnog filmskog mjuzikla ponovno je rasplesao svijet Abbainim bezvremenskim hitovima. Povratak obožavane filmske ekipe na… više »

OSVRT

Novi ciklus ulja dubrovačkog umjetnika Mara Kriste

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Maro Kriste, akademski slikar iz Dubrovnika, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, istaknuti pripadnik svoje generacije, autor slojevitog i kompleksnog opusa, većinom ulja na različitim… više »

SJAJNO!

Završio Changer - Ugledni predavači i svjetske glazbene zvijezde u Šibenik donijeli inovaciju i promjenu

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

U organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i agencije fakat. u Šibeniku se od 23. do 26. kolovoza održalo drugo izdanje Changera. U četiri dana Šibenčani i… više »

NAJAVE

Zdenka Kovačićek sutra u Jazz Gardenu

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

U srijedu 29. kolovoza, nakon-morsku sezonu programa Jazz Garden u Savskoj 160, otvorit će ZDENKA KOVAČIČEK, jedna od najznačajnijih pjevačkih pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni i to nakon… više »

DOĐITE

Mistične noći Crne kraljice

objavljeno prije 26 dana i 2 sata

U noći punog mjeseca dođite upoznati CRNU KRALJICU - medvedgradsku vladaricu i čarobnicu Zavirite s nama u srednji vijek kroz niz besplatnih programa i radionica za djecu i odrasle… više »

NAJAVE

Texas - koncert nakrcan hitovima konačno u Zagrebu

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Škotska grupa Texas gostovati će 30. rujna po prvi puta u Hrvatskoj. Sudeći prema aktivnoj set listi turneje bend predvođen karizmatičnom Sharleen Spiteri u zagrebačkom Domu sportova… više »

KINO PROGRAM

Od akcije i trilera do komedije i SF-a

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Kraj kolovoza na Ljetnoj pozornici Tuškanac donosi malo više akcije i trilera, i to u dobroj kombinaciji s komedijom ili SF-om. Špijun koji me napucao, Meg: Predator iz… više »

RECENZIJA KNJIGE

Sve njezine tajne Michaela Robothama

objavljeno prije 27 dana

Ako ste ljubitelji trilera i spremni ste u ruke uzeti knjigu koju nećete ispustiti iz ruke do posljednjeg slova, onda ste spremni pročitati roman „Sve njezine tajne". Ovaj… više »

INTERVJU

Razgovor s akademskim slikarom Dankom Merinom, voditeljem GALERIJE KRALUŠ

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Danko Merin, akademski slikar i suvremeni hrvatski likovni umjetnik istaknuti je autor aktualne umjetničke scene, a ujedno i voditelj ambiciozne galerije Kraluš u Zelini. Gospodine… više »

SJAJNO!

Lisinski otvara sezonu Simfonijom tisuće Zagrebačke filharmonije

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Sezona 2018./19. Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu donosi bogat program u kojemu će se na pozornici izmjenjivati najveći svjetski orkestri, dirigenti, solisti i hrvatska… više »

NOVA SEZONA

Kerempuh najavio bogatu sezonu

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Nova sezona 2018./19. zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh bavit će se potragom pojedinca za svojim mjestom u suvremenoj stvarnosti, koristeći pozornicu kao poligon humornog i… više »

skrolaj na vrh