Kultura
NAJAVE

Premijera predstave "Vrhu mene, Vrhe moje" u Studentskom centru

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Premijera predstave Vrhu mene, Vrhu moje autora Damira Bartola i Tanje Vrvilo održat će se u četvrtak, 13. rujna u Kinu SC u 21 sat. Ulaz isključivo s… više »

USPJEH

Sjajni Tyger Lamb nastupaju na Loftas festivalu u sklopu Europavox projekta

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Mladi zagrebački bend Tyger Lamb ove su se godine predstavili na Europavox festivalu u francuskom Clermond Ferrandu gdje su od strane profesionalaca iz šest europskih zemalja… više »

NAJAVE

ZAGREB KOM 13 - počela pretprodaja ulaznica!

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

Počela je pretprodaja karata za 13. Zagrebački međunarodni festival komorne glazbe, ZAGREB KOM 13! Karte za koncerte dostupne su putem internetske stranice i prodajnih mjesta… više »

STAND UP

Derrek Carriveau večeras u 21h u Circusu

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Ovog petka u grad pod Marjanom stiže The Derrek Carriveau! Upravo je Split početna točka njegove europske turneje. Ovo je njegov peti po redu show koji nosi naslov "Heartbreaker" u kojem… više »

NAJAVE

Trashyard GIN Journey s Domagojem Šimekom i Chrisom Ianom

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

U petak 7.9. spremamo vam paket za prste polizat -> Trashyard GIN Journey. Naša likvidna ljekarna u vrtu točit će vam ginove po akcijskim cijenama, dok će za glazbeni dio biti… više »

NAJAVE

Jimmy Stanić u srijedu svira besplatni koncert u Ljetnom Vintage vrtu

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Prvi dio rujna pripast će koncertu zagrebačke i hrvatske glazbene legende - JIMMYU STANIĆU, koji će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine za koje inspiraciju crpi cijeli… više »

NAJAVE

Tús Nua s post-rock velikanima God Is An Astronaut u Kino Šiški 12. listopada

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Nakon sjajnih svirki na brojnim domaćim festivalima, Tús Nua nastupaju kao support odličnom irskom post-rock bendu God Is An Astronaut u ljubljanskom Kinu Šiška 12.… više »

NAJAVE

Radionica Aktiviranje geopoetičnog na Ganzu!

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Radionica Angele Rawlings  Aktiviranje geopoetičnog održat će se od 17. do 21. rujna u sklopu Ganz novog festivala u MM centru i Francuskom… više »

NAJAVE

Tom Odell u Tvornici kulture 10. veljače

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Mladi britanski kantautor Tom Odell nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u nedjelju, 10. veljače 2019. godine. Tom Odell - «Another Love» Izuzetno talentirani kompozitor i… više »

NAJAVE

Prvi međunarodni Festival kazališta ZNAK I ZVUK u CeKaTe-u

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Centar za kulturu Trešnjevka i udruga DLAN predstavljalu prvi međunarodni Festival „Znak i Zvuk" koji će se održati 27. i 28. rujna s početkom… više »

FESTIVALI

Prostorna i programska ekspanzija 14. izdanja Festivala 25 FPS

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Četrnaesti 25 FPS, festival nezavisnih i nekomercijalnih filmova koji na inovativan način istražuju mogućnosti filmskog jezika i pripovijedanja, ove godine predstavlja prostorno i programski… više »

SJAJNO!

Započeo 6. Festival svjetske književnosti

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Počeo je 6. Festival svjetske književnosti - u Zagrebu i Splitu boravi stotinjak pisaca i gostiju među kojima je čak troje dobitnika Bookerove nagrade te niz drugih zanimljivih autora, koji… više »

KINO PROGRAM

Veliki završetak sezone 2018. na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Tjedan na Ljetnoj pozornici Tuškanac započinje u utorak, 4. rujna komedijom U mrtvom kutu. Collin mora izdržati još tri dana uvjetne kazne kako bi dobio priliku za novi početak.… više »

NAJAVE

Jonathan - rujanska turneja po četiri zemlje

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Grupa Jonathan započet će 14. rujna devetodnevnu turneju tijekom koje će odsvirati osam koncerata u Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj i Rumunjskoj. Jonathan - «Try To Get Even» Seriju… više »

OSVRT

Ciklus velikih formata Krešimira Ivića posvećen harmoniji

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Krešimir Ivić, akademski slikar, također i uspješni glazbenik iz Zagreba već je neko vrijeme, vrlo posvećen realizaciji ciklusa imaginarnih krajobraza ( koji se doimaju posve… više »

skrolaj na vrh