Kultura
FESTIVALI

Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz stižu na Sea Dance

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Apsolutni lideri današnje svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, dolaze prvi put u Crnu Goru na ovogodišnje, peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala, koje… više »

NAJAVE

Hipbone Slim one man band u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

U nedjelju obavezno od 20.00 sati svratite u Savsku 160 u Ljetni vrt Vintage Industriala gdje vas čeka besplatan koncert legend garage rock, suf i ska scene - HIPBONE SLIM ONE MAN BAND!… više »

INMUSIC #13

Bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na INmusic festivalu #13 uz OTP banku!

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Već petu godinu za redom OTP banka kao sponzor i partner INmusic festivala osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na festivalu. OTP banka i ove godine brine da uz ovakav efikasan… više »

NAJAVE

29. Vrazova Ljubica, festival ljubavne poezije u Samoboru

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Od 13. do 16. lipnja Samoborom će opet šetati duhovi prošlosti - velike, ali nikad ostvarene ljubavi ilirca Stanka Vraza i samoborske ljepotice Julijane Cantilly. Još… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – fotografkinja Branka Mumalo

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Branka Mumalo suvremena je hrvatska fotografkinja, iz Dubrovnika, autorica je vrlo emotivnog ciklusa. Suvremeni ste hrvatski fotograf. Što je ključ Vaše fotografije? Možda… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – Matko Trebotić

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Matko Trebotić, Splićanin, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor s iznimnom međunarodnom reputacijom intenzivno i danas svakodnevno radi u atelijeru ili u nekim drugim, većim, podesnijim… više »

DOĐITE

Garden gozba u Vintageu 16. lipnja

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U subotu 16. lipnja već od 13:00 sati dođi do Ljetnog vrta (Savska 160) i uživaj u najfinijim burgerima, chilliju te ostaloj ponudi podebljanoj s tekućim derivatima naših mrzlih… više »

RECENZIJA KNJIGE

Pohvala starosti Pavla Pavličića

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Naklada Mozaik donosi nam novu knjigu cijenjenog domaćeg pisca. Pavao Pavličić nas s nizom feljtona i eseja pod naslovom „Pohvala starosti" odvodi u svijet treće dobi te na humorističan… više »

NAJAVE

Elemental - XOXO - dva koncerta povodom 20 godina benda

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Bend Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, a za svoje je poklonike pripremio niz iznenađenja koje će im kroz godinu predstaviti. Vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15.… više »

NAJAVE

Ljetni Studio Smijeha - Smijeh na krovu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Regionalni epicentar smijeha, comedy klub Studio Smijeha, ovo ljeto će nasmijavati Zagrepčane i Zagrepčanke predstavama pod svježim zvjezdanim nebom. Jedini stand up klub u regiji, naime, u… više »

FESTIVALI

Soviet Soviet, She Loves Pablo, Surka Beatbox i Diskodelija zaključuju lineup Regius festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Regius festival službeno je zaključio lineup ovogodišnjeg izdanja! Na festivalu koji će se održati od 13. do 15. srpnja u Šibeniku nastupit će Soviet Soviet, She Loves Pablo,… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – akademska slikarica Jagoda Popović

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Jagoda Popović, suvremena hrvatska likovna umjetnica, akademska slikarica, od prvog lipnja predstavlja se s novom samostalnom izložbom posvećenu djelu Igora Stravinskog „Posvećenju… više »

NAJAVE

Postmodern Jukebox za Advent u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Postmodern Jukebox se vraća i to u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će nastupom ponovno oduševiti zagrebačku publiku… više »

NAJAVE

Predstavljanje Pokreta Levijatan na koncertu Body Counta

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

U utorak, 19. lipnja u zagrebačkom Boćarskom domu na koncertu grupe Body Count Fondacija Pokret Levijatan po prvi put će kod nas predstaviti svoj rad i djelovanje koje će se uskoro… više »

USKORO!

Brojni grijesi lorda Camerona - novi povijesni ljubavni roman iz Naklade Neptun

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Svega dva mjeseca nakon objave romana Skandalozni brak lady Isabelle, Naklada Neptun najavljuje novi ljubavni roman s povijesnom pozadinom iz istog serijala o ekscentričnoj braći Mackenzie.… više »

skrolaj na vrh