Varilux banner
Kultura
SJAJNO!

U potrazi za istinom - počinju dramske i glazbene radionice

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

U Centru za kulturu Trešnjevka počinju u ponedjeljak, 15. listopada,  glazbene i dramske radionice  koje su dio projekta U POTRAZI ZA… više »

BRAVO

Irena Žilić na turneji s Morcheebom po Velikoj Britaniji

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Irena Žilić je krenula na turneju po Velikoj Britaniji kao support odličnom bendu Morcheeba! Nakon odsvirana dva rasprodana koncerta u klubu Gorilla u Manchesteru i The Old Market u… više »

POŽURITE!

Vojko V u Domu sportova - posljednjih 200 ulaznica u prodaji

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

U prodaji je posljednjih 200 ulaznica za večerašnji koncert Vojka V u zagrebačkom Domu sportova!  Ogroman interes za Vojkov najveći solo nastup možda dovede do rasprodane dvorane,… više »

NAPOKON!

Samoborci od 20. listopada u novo – staro kino

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Nakon gotovo godine dana čekanja, Samoborci će od 20. listopada ponovno uživati u kulturnim programima u kino dvorani zgrade Hrvatskog doma.„Ova zgrada ima bogatu povijest, stoga je… više »

BIG YELLOW HOUSE

Bubnjarska senzacija Jojo Mayer vraća se u Zagreb sa svojim sastavom NERVE

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Pioniri njujorške elektronske jazz glazbene scene, Jojo Mayer & NERVE, vraćaju se u Zagreb nakon punih sedam godina, a nastupit će 27. listopada u klubu… više »

NAJAVE

Influenceri na novoj Ženskoj priči

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica sprema se još jedan zabavni talk show „Ženska priča" u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up… više »

RECENZIJA KNJIGE

Tajna kći – savršena knjiga za zaljubljenike u melodrame!

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Knjiga „Tajna kći" uvodi nas u svijet tridesetosmogodišnje Sabine koja je trudna sa svojim prvim djetetom. U svoj toj emocionalnoj i hormonalnoj zbrci, roditelji joj dostave… više »

NAJAVE

Retrospektivni koncert Zdenke Kovačićek večeras u Vintage Industrialu

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

U srijedu 10. listopada, doživite retrospektivu 60-godišnje karijere jedne od najvećih hrvatskih rock & blues vokalistica - ZDENKE KOVAČIČEK. Žena za sva vremena uz Greenhouse… više »

RADIONICE

Snimi svoj film - postani Hitchcock / upisi u radionicu u tijeku

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Centar za kulturu Trešnjevka poziva sve zainteresirane za filmsku umjetnost da se prijave na filmsku i video radionicu. Upisi traju do 12. listopada svakim radnim danom… više »

OSVRT

Novi ciklus slika Nevena Otavijevića

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Neven Otavijević, slikar, suvremeni je hrvatski likovni umjetnik iz Zadra, autor je vrlo decentnog opusa ulja. Izlagao je više puta samostalno, vrlo zapaženo. Ovih se dana susrećemo s… više »

NAJAVE

24. Sa(n)jam knjige u Istri započinje s nobelovcem

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

U Puli će se i ove godine u redovitom terminu, na prijelazu iz studenoga u prosinac, održati kulturna manifestacija, u hrvatskim, europskim i svjetskim koordinatama prepoznatljiva po načinima… više »

INTERVJU

Nova knjiga i instalacija Dimitrija Popovića

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Dimitrije Popović, suvremeni likovni umjetnik, akademski slikar europskog renomea nedavno je predstavio svoju novu knjigu Eros, krv i svetost. Istom prigodom umjetnik je izveo i instalaciju… više »

NAJAVE

Vojkov spot najgledaniji u Hrvatskoj

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Lansiranje Vojkovog spota "Kako to" pokazuje se kao izuzetno dobro tempirana akcija. U danima uoči velikog zagrebačkog koncerta planiranog 12. listopada novi Vojkov video najgledaniji je u… više »

KINO PROGRAM

Najljepši filmski rendez-vous je u Kinoteci

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Od 9. do 13. listopada u kinu Kinoteka zakazan je četvrti Rendez-vous au cinéma, uz čak šest odličnih francuskih filmova: klasike Jules i Jim te Oči bez lica, nove igrane… više »

STAND UP

Program Studija Smijeha od 8. 10. do 14. 10.

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Studio Smijeha pobrinuo se da ovog tjedna nikome ne bude dosadno! Već dvanaest godina za redom ovaj jedini comedy club u Zagrebu trudi se nasmijati, razveseliti i našaliti se sa svakim… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh