Iza ogledala
INVENTURA 2008.

Knjige o duhovnosti i osobnom razvoju (2. dio)

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

David Icke: "Priče iz vremenske omče" TELEdisk   /  srpanj 2008. Knjiga je strukturirana na način da istraži različite razine globalne zavjere i manipulacije realnošću u… više »

INVENTURA 2008.

Knjige o duhovnosti i osobnom razvoju (1. dio)

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Zašto smo ovdje na Zemlji? Kamo ćemo poći nakon smrti? Ako je Bog dobar i prepun ljubavi, zašto nešto ne učini po pitanju patnje i zla u našem svijetu? Bhakti Yoga… više »

Hrana budućnosti zaglupljivat će čovječanstvo

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Dragi čitatelji molimo Vas da ovaj članak potražite na novoj adresi: http://metro-portal.hr/vijesti/iza-ogledala/hrana-buducnosti-zaglupljivat-ce-covjecanstvo-i-ciniti-ga-neplodnim više »

ups, sorry

NLO razbio englesku vjetrenjaču?

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Cijeli dan stizala su izvješća o neobjašnjivim svjetlima na britanskom nebu, da bi se stvar dodatno zakomplicirala na polju vjetroturbina u Coinshiolmeu u vlasništvu… više »

prahistorijski rave

Stonehenge je party floor?

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Prema istraživanja dr. Ruperta Tilla, profesora akustike i muzike na Sveučilištu Huddersfield, moguće je da je Stonehenge izgrađen kao glazbena arena u kojoj se izvodila glazba koja… više »

proročanstva

Što predviđaju vidovnjaci za 2009.

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Krajem svake godine mediji su puni predviđanja vidovnjaka o događajima koji će obilježiti slijedeću godinu. Kako se mnogi od njih slažu u dosta stvari, objavljujemo skraćenu listu zajedničkih… više »

vidovnjaci u problemu

Proročanstva za 2009.

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Najpoznatiji njemački vidovnjaci nikako da uspiju u svojim godišnjim predviđanjima, jer da su se ostvarila njihova lanjska proročanstva ova bi godina bila prepuna prirodnih i drugih… više »

paul von ward

U KIC-u o reinkarnaciji i znanosti

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Ponedjeljak, 15. prosinca donosi poslasticu u KIC-u - predavanje interdisciplinarnog kozmologa Paula Von Warda u Zagrebu na temu: Može li znanost dokazati reinkarnaciju?. Paul Von Ward autor… više »

roswell ...

Obama otvara X-files?

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Ranije ove godine britanska je vlada skinula oznaku tajnosti s tisuća dokumenata vezanih uz susrete s NLO-ima i vanzemaljcima, a sada postoji prilično realna šansa da se isto dogodi i… više »

kao x-men

Djevojčica magnet privlači predmete dlanovima

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Malo dimitrovgradsko selo Željuše dom je slatkoj plavokosoj Jeleni Momčilov, koja osim zaraznog osmijeha ima još jednu moć, za koju za sada objašnjenja nema. Naime, mala… više »

američki izbori

Ispunjeno proročanstvo Kennedyja

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Senator Robert Kennedy izjavio je 1968. godine da se stvari u Americi mijenjaju takvom brzinom da je lako moguće da Afroamerikanac postane predsjednik za 40 godina. Kao što već zna… više »

DEŠIFRIRANJE NOSTRADAMUSA

Obama je Nostradamusov crni papa?

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Barack Obama je još tijekom kampanje postao omiljena meta lovaca na zavjere, kojima je i sam davao podosta štofa svojim podrijetlom, obiteljskim vezama i bliskim suradnicima.… više »

Pronađeni tragovi Jetija na Himalaji

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Skupina japanskih avanturista tvrdi da je na obroncima Himalaje, između Nepala i Tibeta, pronašla tragove mitskog bića Jetija - pola čovjeka pola majmuna. "Tragovi su dugi oko 20… više »

ufo bez vinjete

Ništa od invazije svemiraca u Sloveniji

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Prije dva dana trebao se dogoditi veliki susret Zemljana s izvanzemaljskim civilizacijama. Blossom Goodchild, australska glumica i spisateljica predvidjela je 14. listopada kao dan kada će se… više »

Jesmo li zaista sletjeli na Mjesec

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Bivši američki astronaut Charles Duke, koji je sletio na Mjesec 1972. kao član misije Apollo 16, održao je danas konferenciju na kojoj je govorio o iskustvima i dojmovima s puta na… više »

skrolaj na vrh