« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina
HIBRIDNA RASA?

Seks s vanzemaljcima - san ili java

VIDEO - Svjedočanstva seksa s vanzemaljcima nisu rijetkost; što stoji iza bizarnih kontakata s drugom rasom?

Vanzemaljci
Vanzemaljci (Free Digital Photos)
Više o

seks

,

izvanzemaljci

,

vanzemaljci

,

hibridi

Tema o kojoj se u javnosti vodi vrlo malo ozbiljnih razgovora, ima zanimljivu povijest i sastavni je dio istraživanja o NLO-ima. Strasti je među prvima uzburkala mlada Amerikanka koja je 1966. navodno ostala trudna nakon seksa s vanzemaljcima. Dobila je silnu medijsku pozornost, ali njezino svjedočanstvo nije bilo previše vjerodostojno.

Manje pozornosti, uz bolju priču dobila je Australka Sonya Lyubein koja je opisivala nastrane erotske kontakte s vanzemaljcima sa Saturna. Kasnih 1950-ih javio se stanoviti Howard Menger čiji je susret s vanzemaljkom Marlom završio pred oltarom.

Najpoznatiji seksualni kontakt između čovjeka i aliena dogodio se 1957. u Brazilu. Tada 23-godišnji seljak Antonio Villas Boas ugledao je na polju NLO iz kojeg su izašla četiri siva stvorenja i odvela ga u nepoznato.

Vanzemaljci su prvo nad njim proveli nekoliko istraživanja, a potom se u prostoriji pojavila prelijepa žena koja je, nakon seksualnog čina, prst usmjerila prema trbuhu pa prema nebu. Boas vjeruje da je ostala trudna.

Vanzemaljka je navodno zavijala poput psa te ga je ugrizla za bradu. Nije se znala ljubiti. Boas tvrdi da je iz svemirskog broda pokušao ukrasti sat kao dokaz, ali nije uspio. Cijeli događaj je trajao oko četiri sata. Kanije se oženio, zaposlio kao odvjetnik i dobio četvero djece. Do kraja života je inzistirao na istinitosti svog svjedočanstva.

Neki znanstvenici Boasova i slična svjedočanstva svrstavaju u intenzivne snove koje je teško razlikovati od stvarnosti. Postoje i teorije prema kojima vanzemaljci dolaze na zemlju i "siluju" ljude kako bi uzgojili tzv. hibridnu rasu. Međutim, zajednički potomak između čovjeka i vanzemaljca s biološkog gledišta nije moguć. Medicina odbacuje i svjedočanstva trudnica koje tvrde da su ih otela bića s drugog svijeta i odstranila fetuse. Liječnici upozoravaju da se kod takvih slučajeva radi o umišljenoj trudnoći.

Pogledajte kratak prilog o brazilskom farmeru:

28.02.2011. 11:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh