« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
VIŠAK ENERGIJE

Dječak iz Srbije privlači predmete poput magneta

POGLEDAJTE VIDEO - Sedmogodišnji Bogdan Ivanković iz Vlasotinca u Srbiji ima neobičnu moć

Fotografija vijesti
Više o

Srbija

,

dječak

,

privlačenje predmeta

,

magnet

Naime, on tijelom privlači predmete od metala, plastike i porculana. Majka Svetlana otkrila je da je njen sin imao nebičnu moć još dok je bio beba. I danas kada Bogdan uđe u kuhinju i skine majicu sve žlice, vilice, tave i ostali predmeti od metala i plastike "polete" prema njemu, prenosi srpski Blic.

Naravno, dječak ne pati od nekog poremećaja. On jednostavno ima višak energije. Kada više vremena provede ispred kompjutera - on se pokvari. "Nedavno sam odlučila odvesti Bogdana liječniku. U početku sam se bojala, ali mi je laknulo kada su nakon pregleda rekli da je moj sin dobro, ali da samo ima višak energije. Preporučili su mi da ne ide na magnetnu rezonancu. Ne zbog sebe, već da ne bi pokvario uređaj", izjavila je dječakova majka.

Dodala je da se na Bogdana sve lijepilo još dok je bio mali, kao da je magnet. Nije znala zbog čega se to događa, pa je pribjegavala vlastitim tumačenjima. "Mislila sam da je razlog taj što sam u trudnoći dobila epilepsiju, ili možda zbog toga što je moj sin pio tri litre mlijeka dnevno", prisjeća se majka.

Liječnički nalazi smirili su nju i supruga koji je ponosan na sposobnosti svog sina. I Bogdan tvrdi da se o njegovim sposobnostima pročulo, ali mu je već dosadilo da skida majicu i pokazuje kako tijelom poput magneta privlači predmete.

24.02.2011. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh