« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
SVJEDOČANSTVA

Piloti ugledali NLO iznad Indije

Piloti različitih kompanija potvrdili su potpuno neovisno jedni od drugih da se 26. siječnja na nebu pojavio neidentificirani leteći objekt

NLO
NLO (YouTube)
Više o

NLO

,

Indija

,

izvanzemaljci

Petorica pilota međunarodnih zrakoplovnih kompanija tvrde, neovisno jedni od drugih, da su na nebu iznad Zapadnog Bengala 26. siječnja 2011. ugledali NLO, pišu indijski Deccan Herald.

Objekt je prvo spazio kapetan kompanije "Air India" na letu od Kolkate do New Delhija na visini od 10.363 metara. Tvrdi da je ugledao užareni, okrugli objekt koji je "naglo padao". Zrakoplov se u tom trenutku nalazio na granici između indijskih pokrajina Bengal i Bihar.

"Isprava objektu nisam pridavao pozornost, ali je postajao sve vidljiviji pa sam odlučio informirati kontrolu leta u Kolkati", kaže kapetan Rishi za Deccan Herald. Osoblje zaduženo za sigurnost u Kolkati potom je provelo istragu kojom je utvrđeno da su i drugi piloti ugledali NLO na istom području.

Sva svjedočanstva potvrdila su da se radilo o gorućem objektu koji je padao velikom brzinom. Radi se o pilotima FinnAira, Novou Aira, Cathy Pacif i Dynasty Airways of China koji su letjeli u suprotnom smjeru od spomenutog India Aira na visini između 10.363 i 11.277 metara.

Informirano je i indijsko zrakoplovstvo, međutim njihovi radari nisu potvrdili svjedočanstva pilota pa nisu poduzete nikakve mjere sigurnosti. "Možda su piloti vidjeli zvijezdu padalicu, dio meteorita ili svemirski otpad", kaže astronom Sanjib Sen iz Positional Astronomy Centra. Na tlu nisu pronađene nikakve krhotine niti tragovi udara.

04.02.2011. 19:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZarađujemMasno
    05.02.2011. 00:12
    ameri opet špijuniraju saveznike
  2. avatar
    Crozona
    05.02.2011. 09:37
    Službeno nisu vidjeli ništa, učinilo im se i treba ih poslati na lječnički i psihijatru.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh