Iza ogledala
ELITA UPRAVLJA SVIJETOM

Glavne teme tajanstvene skupine Bilderberg 2010.

objavljeno prije 14 godina

Članovi tajanstvene skupine Bilderberg neslužbeno se sastaju jednom godišnje kako bi iza zatvorenih vrata raspravljali o našim sudbinama. O tome koliko su moćni najbolje govori… više »

MISTERIJE SVEMIRA

Masivni crni objekt s ruba Sunčevog sustava ipak postoji?

objavljeno prije 14 godina

Oblak je udaljen oko 150 milijardi km od Sunca i proteže se oko 3 svjetlosne godine, te sadrži milijarde kometa, od kojih su većina mali i skriveni. A sada novi proračuni sugeriraju kako… više »

PRIJE 30 GODINA

John Lennon ubijen je na današnji dan prije 30 godina

objavljeno prije 14 godina

Da je živ, John Lennon imao bi 70 godina. Ubijen je na današnji dan prije točno 30 godina u New Yorku. Uz sjećanje na njegove pjesme, Beatlese i ideje koje je zastupao, aktualno je i… više »

NLO-I

Stručnjak predviđa dolazak aliena 2011.

objavljeno prije 14 godina

Dolaze!  Umirovljeni oficir Norada, Stanley Fulham, tvrdi da će NLO-i posjetiti Moskvu početkom siječnja 2011., a tjedan dana kasnije trebali bi se pojaviti i u Londonu. Cilj dolaska je… više »

GERALD CELENTE

Futurolog: Svijet će se iz temelja promijeniti, političari su klaunovi

objavljeno prije 14 godina

Gerald Celente s Instituta za istraživanje trendova poznat je po brojnim točnim prognozama: pad burze 1987., raspad Sovjetskog saveza 1991., Azijsku krizu 1997., sumrak ruskog gospodarstva… više »

POVJERLJIVE INFORMACIJE

Wikileaks: Sve je više dokaza o izvanzemaljskoj prisutnosti na Zemlji

objavljeno prije 14 godina

Julian Assange, kojeg Interpol traži zbog optužbi za silovanje i seksualni napad u Švedskoj, tvrdi kako u povjerljivima dokumentima koje će uskoro objaviti, a koji su "iscurili" iz… više »

VELIKE LIČNOSTI

Misteriozni heroji

objavljeno prije 14 godina

Pojedinci koji su se iskazali u ključnim trenucima i zauvijek utjecali na budućnost čovječanstva još su uvijek izloženi divljenju i kritici. Što se zaista krije iza njihovih… više »

DOKAZ BESMRTNOSTI?

Aeon: Vječna reinkarnacija svemira

objavljeno prije 14 godina

Koncentrični krugovi otkriveni u pozadinskom kozmičkom zračenju - inače posljedice Velikog praska - pružaju dokaze o događajima koji su se zbili prije nego što je svemir nastao.… više »

NLO?

Varaždin obasjala neobična zelena svjetlost

objavljeno prije 14 godina

Varaždince je ovaj vikend, u noći s petka na subotu, iznenadio nepoznat bljesak zelene svjetlosti koji je obasjao grad i okolicu na nekoliko trenutaka. Sudeći po komentarima očevidaca na… više »

LUDI SVIJET

Najbizarniji slučajevi masovne histerije

objavljeno prije 14 godina

U kolovozu 2006. godine tisuće ljudi iz Mumbaija bacilo se morsku vodu na plaži Teethal vjerujući da je slana voda čudom postala slatka. U tom uvjerenju počeli su je i piti.… više »

VIZIONARKA

Baba Vanga - biografija slijepe proročnice

objavljeno prije 14 godina

Baba Vanga (1911-1996.), pravim imenom Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova, bila je jedna od najznačajnijih proročica novije povijesti. Prvu popularnost nevjerojatno točnim… više »

TRANSILVANIJSKI EFEKT

Pun mjesec – ima li stvarno opaki utjecaj na našu svijest?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Barem jednom mjesečno - a danas je taj dan -  dolazi do faze punog mjeseca, a ponekad padne i dvaput unutar jednog mjeseca. Tek 2018. godine bit će sljedeća veljača bez punog mjeseca, no… više »

TKO NAS TRUJE?

Hrvatsko nebo išarano chemtrailsima

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Eksperimentiranje na ljudima nije ništa novo, time se bave sve vlade svijeta, no neke to rade samo sociološki ili gospodarski, dok druge imaju skrivene ciljeve koji su puno… više »

NAPREDNO ORUŽJE

Hitlerov NLO - tajno nacističko oružje u rukama SAD-a i Rusije

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

U gradu Brandisu u Njemačkoj, 50 kilometara kilometara istočno od Leipziga, nalazila se tajanstvena zračna luka Trećeg Reicha. Najbolji inženjeri su upravo na tom mjestu razvijali oružje koje… više »

PARANORMALNO

Budućnost se može 'osjetiti'

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Zaboravite na tarot, na kristalne kugle, proroke i vračare. Zaboravite na grah, na talog u šalici kave. Ovo nema veze s tim. Budućnost se može 'osjetiti'. Ta izjava ima određenu težinu… više »

skrolaj na vrh