« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
NAPREDNO ORUŽJE

Hitlerov NLO - tajno nacističko oružje u rukama SAD-a i Rusije

VIDEO - NLO-i koji su se pojavljivali nakon Drugog svjetskog rata zapravo su plod nacističke tehnologije?

IronSky
IronSky (YouTube)
Više o

NLO

,

Hitler

,

Wehrmacht

,

nacisti

U gradu Brandisu u Njemačkoj, 50 kilometara kilometara istočno od Leipziga, nalazila se tajanstvena zračna luka Trećeg Reicha. Najbolji inženjeri su upravo na tom mjestu razvijali oružje koje je trebalo revolucionizirati rat - svojevrstan NLO koji je brzinom od 4000 km/h trebao uništiti protivnike i zaključiti rat u Hitlerovu korist.

Letjelicu je osmislio Arthur Sack te je prema njemu nazvana Sack AS-6. Teoretičari zavjere navode da je upravo u toj letjelici Hitler pobjegao iz Njemačke nakon čega je lažno objavljeno njegovo samoubojstvo.

Američka vojska je u Brandis stigla 20. travnja 1945. i uništila sve zrakoplove i dokumente (ili se barem tako navodi u službenim izvještajima). Nekoliko vojnika tada je navodno ugledalo i Hitlerov NLO, koji se misteriozno dvije godine kasnije pojavio iznad pustinje u Novom Meksiku (u Roswell su 1947. "sletjeli" vanzemaljci).

Dokazi o postojanju takvog NLO-a ne postoje. Dokumenti i snimke su nestale, a dio stručne javnosti upozorava da se vjerojatno radilo o tzv. psihološkom ratu uz argument da 40-ih godina nisu postojali tehnološki preduvjeti za gradnju super-brzih letjelica.

S druge strane, postoje i teze o tajnim vojnim projektima Trećeg Reicha koje su kasnije "ukrali", odnosno preuzeli Amerikanci i Rusi. Brojni njemački stručnjaci su nakon rata radili za Amerikance, a u priloženom videu možete čuti priču jednog od njih, koji se ujedno dotiče povezanosti svjedočanstva o NLO-ima s nacističkom tehnologijom.

17.11.2010. 07:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh