Glazba
FESTIVALI

Poznati svi izvođači na prvom Slurp!-u 15.06.

objavljeno prije 11 godina

Na otvorenju Slurpa! 15. lipnja 2013. kao headliner će nastupiti Petar Dundov, danas apsolutno vodeća figura hrvatske elektronske scene i svjetski poznati techno producent i glazbenik, uz… više »

PROMOCIJA

Gump promovira album u SAX!-u

objavljeno prije 11 godina

Nakon mjeseci napornog rada - zaprešički alter rock bend GUMP u subotu 08. lipnja u Sax!u promovira svoj prvi studijski album '2013' koji izdaju pod etiketom Dallas Recordsa s potpisom… više »

STIG'O EDO!

Edo Maajka u Tvornici u petak 7. lipnja

objavljeno prije 11 godina

Jedan od najboljih repera ovih prostora, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Maajka, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 7. lipnja. Legendarni hip hoper, sada trajno nastanjen u Izraelu donosi… više »

NAJAVA

PIL warmup party i interview Johna Lydona na Radiju 808

objavljeno prije 11 godina

U srijedu, 12. lipnja John Lydon i njegovi Public Image Ltd održat će u Tvornici kulture svoj premijerni hrvatski nastup. Zagrijavanje za koncert istinskih glazbenih institucija održat će se… više »

SJAJNO!

Grupa Elemental izdaje JAMstvo!

objavljeno prije 11 godina

Grupa Elemental poziva javnost da u četvrtak, 6.6.2013., točno u 20 sati na Trgu Burze ispred caffe bara Mojo Bar prisustvuje jedinstvenom događaju. Članovi… više »

SPEKTAKL

2Cellos oduševili Varaždin i Osijek

objavljeno prije 11 godina

2CELLOS su koncertom u Varaždinu započeli dugoočekivanu hrvatsku turneju, odnosno nastupe na kojem izvode i nove pjesme objavljene na albumu "IN2ITION" (Sony Masterworks/Menart)! Posljednje… više »

KONCERT

Boa i Ivana Kindl ove srijede u VIP Clubu

objavljeno prije 11 godina

Ovu srijedu, točnije 5. lipnja, na Trgu bana Josipa Jelačića 9 u Vip Clubu, održat će se dvostruki užitakkoji će započeti u 21h. Grupa Boa  izvest će kratku… više »

FESTIVALI

Sedam novih izvođača na line-upu festivala Ultra Europe

objavljeno prije 11 godina

Na već impozantnu listu izvođača koji će ovo ljeto nastupiti na festivalu Ultra Europe u Splitu i Hvaru upisalo ih se još sedam. Tako će se izvođačima koji nastupaju prvi dan festivala… više »

AKCIJA

Tuborg Open Fair - nemoj piti i voziti

objavljeno prije 11 godina

U četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja Zagreb očekuje Tuborg Open Fair, veliki proljetni festival, koji će tijekom dvije večeri servirati mnoštvo glazbenih poslastica. Festival će na… više »

INMUSIC 2013

Nova akcija INmusic festivala „Daj pet karata“

objavljeno prije 11 godina

Legendarni autobus iz filma „Ko to tamo peva" jedan je od publici najdražih rekvizita na INmusic festivalu, a kultna scena koja se u njemu odigrala ostvarit će se na ovogodišnjem… više »

PROMO

Koncertni promotori zadovoljni smanjenjem PDV-a

objavljeno prije 11 godina

Nakon zahtjeva koji je Udruga koncertnih promotera Promo zajedno s Hrvatskom glazbenom unijom uputila Vladi i Saboru Republike Hrvatske, na sjednici Vlade RH, a na prijedlog saborske većine,… više »

INMUSIC 2013

Nova pojačanja lineupa INmusic festivala su Antenat i Mašinko

objavljeno prije 11 godina

U tijeku su završne pripreme za najveći hrvatski open air festival. Tri dana vrhunske glazbe i zabave na jarunskom Otoku hrvatske mladeži sve su bliža, a lineupu su se pridružila… više »

BRIJA

Pips Chips & Videoclips u Vintage Industrial Baru 06. lipnja

objavljeno prije 11 godina

Nakon nešto malo više od dva mjeseca kada se tražila karta viška, Pips Chips & Videclips se vraćaju u Vintage Industrial Bar u kojem će tik pred izlazak novog… više »

NOVOSTI

Novi album Iggyja i Stoogesa Ready to Die u prodaji

objavljeno prije 11 godina

Bolje nakon 40 godina nego nikad! Možda je to rečenica koja najbolje opisuje sjajan povratnički punk rock album Iggy Popa & The Stooges. Naime, legendarni glazbenik James Newell… više »

NOVI SPOT

Uspomena sna - Boa feat Ivana Kindl

objavljeno prije 11 godina

U vrijeme Novog vala kad se grupa Boa etablirala u najpoznatiji art-rock sastav na ovim prostorima, Ivana Kindl je tek sanjala o pjevačkoj karijeri. Puno godina kasnije,… više »

skrolaj na vrh