« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Korpiklaani i Arkona u Vintage Industrial baru

Korpiklaani kao 'support' bend dovode najpoznatiji ruski pagan/folk metal bend Arkona koji nakon održanog nastupa u sisačkom klubu Skwhat prije pet godina, napokon dolazi u Zagreb

Korpiklaani stiže u Vintage
Korpiklaani stiže u Vintage (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Korpiklaani

,

Arkona

Finski folk metalci Korpiklaani vraćaju se pred hrvatske fanove 4. studenog kada će zajedno s ruskom Arkonom nastupiti u Vintage Industrial Baru.

2003. su objavili svoj debitantski album "Spirit Of The Forest", a kroz svoj opus izgradili su jedinstveni folk metal zvuk kojim su postali prepoznatljivi diljem svijeta.

Ove godine izdali su novi studijski album "Noita" čije ćemo pjesme moći čuti na ovom nastupu, zajedno s nekim od hitova kao što su "Vodka", "Beer Beer" i "Wooden Pints".

Kao 'support' bend dovode najpoznatiji ruski pagan/folk metal bend Arkona koji nakon održanog nastupa u sisačkom klubu Skwhat prije pet godina, napokon dolazi u Zagreb. Od svog osnutka 2002. godine kombiniraju brutalne metal riffove, žestoke bubnjeve i narodne melodije, pagan tematiku i specifičan vokal Mashe. Prošle godine objavili su posljednji album "Yav".

Cijena ulaznica je 120 kuna do 15. rujna i možete ih nabaviti u Dirty Old Shopu, Klotu i Purgatoryu te u Dallas Music Shopu. Nakon će biti 140 kuna i bit će dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark, te na Muzika.hr - kupovina ulaznica). Na ulazu će ulaznice iznositi 160 kuna

22.09.2015. 11:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh