« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Brkovi u riječkom Pogonu kulture

Zagrebačka punk folk wellness mašina Brkovi nastupit će dva dana u riječkom Pogonu kulture – u petak 30. i subotu 31. listopada

Brkovi dolaze u Rijeku
Brkovi dolaze u Rijeku (Arhiva)
Više o

koncert

,

Pogon kulture

,

bend Brkovi

Dva riječka koncerta Brkova dolaze u godini u kojoj je bend zacementirao poziciju u regionalnoj "Ligi prvaka". Grupa je u 2015. pokorila raspodan Dom sportova, rasturila Exit, predvodila line up ogromnog beogradskog Beer Festa, oduševila makedonske fanove u Skopju prošli tjedan, proputovala cijeli Balkan uzduž i poprijeko te po prvi put nastupila u Austriji i Njemačkoj.

Riječki Pogon kulture Shamso, Tomac, Šarac, Prasac i Žorž preuzet će posljednjeg vikenda u listopadu i isporučiti najveće hitove sa svoja četiri studijska albuma: "Nisam ja za tebe", "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Nisi me bila vrijedna", "Ornela", "Švaler", "Slušaj sada dobro", "Neću da idem u disko skup", "Samo pijan mogu", "Balkan Star" i mnoge druge.

Video: Brkovi - "Mala"

Zadnji album "Pizda materina" koji se, kao i ostatak diskografije, može skinuti s njihovog službenog web sitea pogurao je Brkove prema najvećim koncertnim prostorima i vodećim festivalskim slotovima kojih će 2015. biti više od 40. Bend je u proteklih godinu i pol s njega skinuo čak sedam singlova I sad se okreću realizaciji svog novog albuma koji bi trebao nositi naziv "Torzo Dade Topića".

Linkovi:

http://www.brkovi.com

https://www.youtube.com/user/Brkovifolk

Ulaznice

Dnevne ulaznice u prodaju kreću od petka, 11. rujna po cijeni od 45 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a, Rijeka

  • OKC Palach, Kružna 8, Rijeka

  • Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

 

Organizator koncerta je LAA.

08.09.2015. 10:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh