« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Rundek Cargo Trio nastavlja turneju

Rundek Cargo Trio nastavlja svoju turneju te 2. listopada dolaze u Split, a sedam dana nakon, 9. listopada, i u Rijeku

Rundek Cargo Grio produžio je turneju
Rundek Cargo Grio produžio je turneju (Menart)
Više o

koncerti

,

turneja

,

Rundek Cargo Trio

„Vjerni štovatelji Rundekovog opusa dugo su i željno čekali njegov novi album, kreiran i miksan u tišini malog mjesta Povlja na Braču, u jednoj zreloj umjetničkoj simbiozi sa sjajnom violinisticom Isabel i talentiranim multiinstrumentalistom Dušanom Vranićem - Ducom, a sad nam dolaze predstaviti svoje glazbeno putovanje, da nas barem na tren odvedu tamo gdje je "onaj svilen šal". Dobrodošli!" - poručili su organizatori koncerta u Splitu, koji će se održati 2. listopada u Amfiteateru Doma mladih.

Samo tjedan dana nakon Splita, Rundek Cargo Trio odlazi u Rijeku gdje će 9. listopada nastupiti na pozornici jedne od najboljih koncertnih dvorana u Hrvatskoj, novootvorenom Pogonu Kulture.

Najnoviji singl "Ima ih", čini se slijedi uspjeh "Don Juana". Iako vrlo teške tematike, ovu pjesmu publika na koncertima burno prepoznaje, jer odražava njena vlastita pitanja, strepnje i pobunu.

Rundeka nerijetko glazbeni kritičari nazivaju jednim od najzanimljivijih europskih glazbenika, a što se tiče broja njegovih koncerta u dugogodišnjoj karijeri, možemo samo reći „Ima ih" i bit će ih.

Ulaznice:

Svi oni koji ih žele poslušati u Splitu, ulaznice mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Split Circus, Ghetto Club & Art Academy, Studio ST te online i na svim prodajnim mjestima Adriaticket.com.

Za riječki koncert, svoje ulaznice možete nabaviti na: OKC Palach, Kružna 8, The Beertija - Slavka Krautzeka 12 te online putem sustava entrio.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava

11.09.2015. 14:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh