Glazba
SPEKTAKL

Hladno pivo s punom Šalatom proslavili 25 godina postojanja

objavljeno prije 11 godina

HLADNO PIVO je nakon četvrt stoljeća djelovanja na domaćoj glazbenoj sceni uistinu zaslužilo epitet legendi hrvatskog punk rocka, što je dokazao subotnji koncert na zagrebačkoj… više »

INMUSIC 2013

Natječaj za demo bendove „INmusic i 24sata Demo Top 3“

objavljeno prije 11 godina

Nakon što su putem glazbenih natječaja svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu izborila dva sjajna benda Achromatic Attic iz Hrvatske te Roger The Mascot iz Velike… više »

SCGHENGENFEST 2013

Schengenfest 2013 objavio lineup

objavljeno prije 11 godina

Već šestu godinu za redom u najtoplijem mjesecu u godini, točnije od 2. do 4. kolovoza 2013., održat će se open air festival, jedan od ljetnih favorita - Schengenfest 2013! Festival… više »

NA OVIM PROSTORIMA

Pred sam Dan radosti novi singl Hladnog piva

objavljeno prije 11 godina

Pripreme za veliko koncertno slavlje povodom 25 godina postojanja Hladnog piva na Šalati su pri kraju, momci su zagrijali svoje glasnice i instrumente i spremni su da svojim… više »

HEADLINERI

Mountain Men @ 4th Zagreb International Blues Festival

objavljeno prije 11 godina

Četvrto izdanje Zagreb International Blues Festivala dovodi (kao i prošlih godina) fenomenalne headlinere. Ovaj put riječ je o izvrsnom i svjetski priznatom duetu MOUNTAIN MEN. Jedan… više »

INMUSIC 2013

U prodaji su jednodnevne ulaznice za INmusic festival

objavljeno prije 11 godina

Točno je mjesec dana ostalo do početka najvećeg hrvatskog open air festivala. Izvođači i dodatni sadržaji su potvrđeni, a zbog mnogobrojnih upita publike INmusic festival ove godine kreće s… više »

GARDEN 2013

The next step at The Garden Tisno

objavljeno prije 11 godina

Ovogodišnji The Garden Festival održat će se od 03. - 10.07. u The Garden Tisnom. Neka od najvećih najavljenih DJ imena su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep,… više »

INMUSIC 2013

Gatuzo i Frenkie u lineupu INmusic festivala

objavljeno prije 11 godina

Pozornice INmusic festivala svake su godine, osim za sjajne izvođače iz cijeloga svijeta, rezervirane i za odlične glazbenike iz Hrvatske i regije. Glazbenog talenta i volje za radom itekako… više »

KONCERT

Koncert East Rodeo Septeta uskoro u &TD-u

objavljeno prije 11 godina

Na drugoj su se ovogodišnjoj rezidenciji Muzičkog salona eksperimentalnom kvartetu East Rodeo pridružila i trojica aktivnih članova El gallo rojo… više »

SPEKTAKL

Počela prodaja karata za ZAZ u pulskoj Areni

objavljeno prije 11 godina

Francusku pjevačicu ZAZ koja je osvojila obožavatelje singlom Je Veux, Menart BPM ponovno dovodi u Hrvatsku i to 14. kolovoza, srijeda, u jedan od najljepših… više »

KONCERT

Mande Mande Konfuzija u Sax!u

objavljeno prije 11 godina

Svaki je otok kontinent za sebe i svaki je drugačiji. Sa svojim valama, žalima, hridima, lukama, dijalektima, sprovodima, svjetionicima... i glazbom. Tako je i otočka glazba drugačija od one… više »

INMUSIC 2013

S.A.R.S. potvrdili nastup na INmusic festivalu

objavljeno prije 11 godina

Budućnost benda koji od osnutka niže samo uspjehe definitivno nije siva. Riječ je o beogradskoj grupi S.A.R.S. (Sveže amputirana ruka Satriania) koja je potvrdila nastup na… više »

1939. - 2013.

Umro je Ray Manzarek, legenda Doorsa

objavljeno prije 11 godina

Ray Manzarek, jedan od osnivača kultnih Doorsa umro je od raka u njemačkom Rosenheimu u dobi od 74 godine, objavljeno je na službenim internet stranicama Doorsa.   U objavi na… više »

KONCERT

Neo-soulogija zagrebačke grupe Mangroove u Vintage Industrial Baru 23. svibnja

objavljeno prije 11 godina

Mangroove je zagrebački autorski neo soul funk bend. Na klupskoj sceni postoje od 2003. godine, a 2009. su objavili prvi album ''Svijet Za Nas''. Njihovi uspješni singlovi 'Blizu',… više »

TULUM

Legendarni The Godfathers u subotu 18. svibnja u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

U sklopu finalne večeri demo festivala HGF nastupit će legendarni britanski bend The Godfathers. Njihov bazični rock'n'roll, gitaristički orijentiran uz 'sirove' tekstove i žestoke nastupe,… više »

skrolaj na vrh