« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
KONCERTI

Slavljenički koncert Igora Geržine s prijateljima

Trideset godina druženja sa saksofonom Geržina će proslaviti na gala koncertu u kazalištu Kerempuh uz zvjezdane goste na pozornici

Sjajan slavljenički lineup na koncertu Igora Geržine
Sjajan slavljenički lineup na koncertu Igora Geržine (Status produkcija)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

Kazalište Kerempuh

,

cijena ulaznica

,

Igor Geržina

,

Saksofon i ja

Igor Geržina, popularni saksofonist i omiljeni gost hrvatskih glazbenih zvijezda na koncertima slavi 30 godina umjetničkog djelovanja na jedini mogući način - gala koncertom uz zvjezdane goste. 

Tijekom više od dva desetljeća karijere Geržina je osim svojih diskografskih izdanja snimio i preko 100 izdanja kao gost drugim glazbenicima, a 12. listopada je dan kad će neke od tih sjajnih suradnji ponovno oživjeti na pozornici Kerempuha.

Slavljenički koncert uveličat će njegovi dragi gosti i kolege - pjevačka diva Nina Badrić, legendarni pjevač Aki Rahimovski, najljepši glas Hrvatske Jacques Houdek, Bane-Songkillers, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska te Mirza Soul Shadow. Na pozornici će se Igoru pridružiti i zbor Izvor s kojima će izvesti pjesmu 'Dream For The Future'.

- Ovo je meni zaista poseban doživljaj i jedva čekam koncert. Ovim putem zahvaljujem svojim dragim prijateljma, kolegama i glazbenicima koji će uveličati ovu prigodu i moju proslavu, puno mi znači - rekao je Igor Geržina.

Ovaj osebujan saksofonist svirao je kao gost solist gotovo svim poznatim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni te je uvijek odlično prihvaćen od strane publike, a iza njega se krije i uspješna samostalna karijera.

Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu. Poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim imenima hrvatske glazbene scene, a trenutno radi i kao glazbeni producent Jazz orkestra HRT-a. Dobitnik je mnogih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine

Podsjetimo također, s autorskim albumima Metropolis (2012.g.) i One Click World (2013.g.) ostvario je izuzetan radijski uspjeh na čak četiri kontinenta u zemljama poput: SAD, Kanada, V.Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, Poljska, Švicarska, Španjolska, Brazil i Australija te je dobio odlične recenzije s obje strane Atlantika.

Kako hrvatska saksofonska senzacija zvuči uživo saznajte na velikom slavljeničkom koncertu koji će se držati 12. listopada 2015. u Kerempuhu!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kn potražite na svim Eventim prodajnim mjestima te putem online sustava www.eventim.hr

12.09.2015. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh