Glazba nema prethodne stranice
INMUSIC #16

INmusic #16 s dodacima

objavljeno prije 14 sati i 11 minuta

Ove godine INmusic festival uz Centar pažnje nudi jedinstvenu priliku najmlađim posjetiteljima da urone u svijet umjetnosti kroz spoj likovnog izražavanja i inspirirajuće glazbe. U sklopu… više »

CAVE ROMANE

Rundek na Cave Romane

objavljeno prije 16 sati i 18 minuta

Rundek, priznajemo, ovom izjavom nije daleko od istine. Kao jedan od najvažnijih glazbenika i umjetnika na ovim prostorima uvijek je bio poseban i upečatljiv. Njegova karijera, koja traje… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 21 sat i 25 minuta

Eto što ima YungBlud, 19h - Tvornica kulture Rezonanca, 19.30h - Grof Meliin Dropkick Murphys - 20h - SRC Šalata Nebula, Modula Nation, BUSS, 20h - Vintage industrial bar… više »

COOL

Premijera provokativnog glazbenog prvijenca Colinde Evangeliste

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Osebujna, lijepa, domišljata, duhovita i još ljepša - sve je to samoprozvana višestruka državna prvakinja u psovanju na javnom mjestu Colinda Evangelista, drag… više »

COOL

Greg Howe u Boogaloou

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Greg Howe, vrhunski američki rock jazz fusion gitarist i skladatelj, prvi će puta nastupiti u Zagrebu, 27.10.2024. u zagrebačkom klubu Boogaloo. Howe, koji je poznat kao tehnički inovator… više »

COOL

“She Raps” pokreće inkubator

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

"She Raps" ("One repaju") premijerno se 21. svibnja 2024. predstavlja u Europi s pokretanjem prvog međunarodnog inkubatora za osnaživanje i profesionalizaciju reperica, poduprtog programom… više »

NAJAVE

Kraj programa predgrupa Avril Lavigne!

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Kraljica pop-punk žanra - Avril Lavigne prvi put će nastupiti u Hrvatskoj 17. lipnja i to u pulskoj Areni, u sklopu velike svjetske turneje ""The Greatest Hits Tour"! Nakon obilaska Sjeverne… više »

NAJAVE

Evergrey se nakon pet godina vraćaju u Zagreb

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Nakon malo više od pet godina legende progressive metal scene Evergrey vraćaju se u Zagreb, točnije u Močvaru još jednom oduševiti domaću publiku, baš kao… više »

NAJAVE

UADA krajem srpnja u Močvari

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Vrlo u glazbenom smislu ekstreman kraj srpnja u režiji Hangtimea otvorit će nezgodni blackeri UADA koji se u Zagreb vraćaju nakon pet godina, a nakon njih slijede Cradle of Filth (Tvornica… više »

COOL

Mudhoney u rujnu stižu u Tvornici kulture!

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Nakon gotovo šest godina legendarni Mudhoney vraća se četvrti put u Zagreb! Prošli put su rasprodali Močvaru, a ovom prigodom 15. rujna dolaze u Tvornicu kulture na krilima svog… više »

NAJAVE

Poznata je satnica 5. Supervala u Vintage Industrial Baru 7. i 8. lipnja

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Ovaj vikend, 7. i 8. lipnja u Vintage Industrial Baru održat će se 5. izdanje Superval festivala, na kojem će ove godine zasvirati 34 izvođača iz cijele Hrvatske. Pa da krenemo redom:10KRE,… više »

COOL

INmusic festival postaje dio inovativnog školskog programa!

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Škola i zajednica (ŠiZ) inovativni je program građanskog odgoja i obrazovanja koji učenicima srednjih škola nudi jedinstveno iskustvo učenja kroz aktivno… više »

NAJAVE

The Chain Of Music (Venues) Pluralism koncert 1. lipnja

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

Prvi u nizu evenata The Chain Of Music (Venues) Pluralism zajedničke inicijative između Autonomnog kulturnog centra (HR) i Crne kuće 13 (RS). Cilj projekta je jačanje samoodrživosti malih… više »

NAJAVE

Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i brojni drugi ovu subotu na Zagreb Music Festu

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Dugoiščekivani koncert Dubioze Kolektiv koja se u Zagreb vraća nakon nepunih pet godina konačno će se dogoditi ovu subotu (1.6.) i to u sklopu zadnjeg dana Zagreb Music Festa koji… više »

MUDRI BRK

Mudri Brk Festival zaključio lineup s još četiri imena!

objavljeno prije 15 dana i 12 sati

Nešto manje od dva mjeseca dijeli nas od masu dobrog festivala koji će se održati od 25. do 28. srpnja u Jelsi na otoku Hvaru. Mudri Brk Festival objavio je da… više »

skrolaj na vrh