Fun
loš dan

Spašavajući mobitel ukliještio ruku u školjki WC-a

objavljeno prije 16 godina

Putnik francuskog brzog vlaka, popularnog TGV-a, na liniji za Pariz, završio je u nedjelju navečer s uklještenom rukom u školjki WC-a nakon što je pokušao… više »

ljubav

Oženio se najdeblji čovjek na svijetu

objavljeno prije 16 godina

Meksikanac Manuel Uribe, koji je 2007. ušao u Guinessovu knjigu rekorda kao najdeblji čovjek na planetu, u nedjelju se oženio sa svojom dosadašnjom zaručnicom u Monterreyu na… više »

A mogao je samo pobjeći...

Mladoženja od straha zapalio salu

objavljeno prije 16 godina

Jedan je Japanac podmetnuo požar u hotelu u kojem se trebao vjenčati tijekom vikenda kako bi izbjegao bračnu obvezu, objavile su u ponedjeljak japanske novine. Tatsuhiko Kawata (39) je sa… više »

Pas spasio mačiće iz požara

objavljeno prije 16 godina

Hrabri pas Leo proglašen je herojem dana nakon što se izložio pogibelji kako bi spasio četiri mačića iz požara koji je zahvatio kuću u Melbourneu tijekom noći. Požar je izbio… više »

Superenalotto

Osvojeno 100 milijuna eura na talijanskom lotu

objavljeno prije 16 godina

Stanovnici predgrađa Catanije na Siciliji spontano su u noći na petak proslavili objavu da je dobitnik višemilijunskog zgoditka lota stanovnik te četvrti. Više stotina osoba… više »

Pedeset četiri milijuna dolara za izgubljene hlače

objavljeno prije 16 godina

Prizivni sud u Washingtonu saslušao je u srijedu argumente bivšeg upravnog suca Roya Pearskona koji nastoji dobiti 54 milijuna dolara odštete od svoje kemijske čistionice… više »

'Bog ne postoji'?

objavljeno prije 16 godina

Britanski će ateisti na londonskim autobusima oglašivati da Boga vjerojatno nema. Organizatori prikupljanja novca za tu oglašivačku kampanju u srijedu su rekli da su dobili… više »

U Strasbourg zbog štrika za veš

objavljeno prije 16 godina

Uže za sušenje rublja razvučeno davne 1985. u jednome dvorištu na Malti predmet je dugogodišnjeg spora susjeda, a u srijedu je o njemu raspravljao Europski sud za ljudska… više »

Nizozemka na traktoru putuje za Južni pol

objavljeno prije 16 godina

Nizozemka na traktoru već više od tri godine putuje prema Južnom polu, a u srijedu je 30-godišnja Manon Ossevoort stigla do Rta dobre nade, piše nizozemski list "De… više »

Pijani pogrebnik divljao po cesti

objavljeno prije 16 godina

Australski pogrebnik koji se napio i u svojem pogrebnom autu slijedio ženu po cesti, trubio joj i izvikivao prijetnje, zapravo je dozivao upomoć, rekao je u utorak njegov odvjetnik na sudu u… više »

sretno mladenci

Četiri vjenčanja i trovanje

objavljeno prije 16 godina

U dvije večeri održane su četiri proslave vjenčanja u istom restoranu s najmanje 60 gostiju koji su završili u bolnici zbog teškog trovanja od svečarskih delicija, no za sada… više »

haloween

Ponos svog vlasnika - bundeva od 693 kile!

objavljeno prije 16 godina

Farmer iz Oregona Thad Starr pobijedio je na svjetskom natjecanju za najveću bundevu, održanom ovoga tjedna u Half Moon Bayu, u Kaliforniji, s primjerkom rekordne težine 693 kilograma.… više »

Zbog seksa na plaži u Dubaiju tri mjeseca zatvora

objavljeno prije 16 godina

Sud u Dubaiju dosudio je u četvrtak kaznu od po tri mjeseca zatvora za dvoje Britanaca zatečenih u izvanbračnom spolnom činu na javnoj plaži u tom emiratu. Sudac Hamdi Abdel Kheir presudio je… više »

vjerovali ili ne

Bosanske glasače podmićivali kravama

objavljeno prije 16 godina

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine (SIP) i Tužiteljstvo BiH provest će istragu jesu li birači iz male općine Trnovo u okolici Sarajeva dobili krave kao mito ne bi li… više »

kad nemaš sreće

Britanska baka uhvatila kradljivce svoje torbe

objavljeno prije 16 godina

Britanski mladići koji su ukrali torbu jednoj baki smrtno su se prestrašili kad je baka, nekadašnja prvakinja u cross countryju krenula trčati za njima i uspjela oteti svoju… više »

skrolaj na vrh