« Fun
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
ljubav

Oženio se najdeblji čovjek na svijetu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Manuel Uribe

,

najdeblji muškarac na svijetu

,

oženio se nadeblji muškarac

Meksikanac Manuel Uribe, koji je 2007. ušao u Guinessovu knjigu rekorda kao najdeblji čovjek na planetu, u nedjelju se oženio sa svojom dosadašnjom zaručnicom u Monterreyu na privatnoj ceremoniji, izvijestio je jedan od uzvanika.

O tomu je novinare obavijestio jedan od uzvanika na vjenčanju izvan dvorane u kojoj se održala proslava.

Vrata Lions Cluba, najluksuznijeg kluba i restorana u tom sjeveroistočnom meksičkom gradu, zatvorena su oko 17.45 po mjesnom vremenu, a prava na snimanje vjenčanja Manuela Uribea i njegove zaručnice Claudije otkupio je Discovery Channel, a eksluzivne fotografije s vjenčanja objavit će meksički časopis TV Notas.

Uzvanici su pomno pregledani prije ulaska u restoran, kako bi se ustvrdilo da ne nose fotoaparate ili mobitele kojima mogu napraviti snimke s vjenčanja.

"Nisam ni slutio da ću imati ovakvo vjenčanje", rekao je prije vjenčanja novinarima Manuel Uribe. Ovaj 43-godišnjak, od izuzetne pretilosti pati od 1992., često je bio na rubu suicida. U jednome je trenutku težio čak 590 kg. U međuvremenu je, zahvaljujući iznimno rigoroznoj dijeti i uz pomoć liječnika uspio izgubiti 230 kg. (hina/metro-portal)

27.10.2008. 10:35:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh