Fun

Najstariji muškarac na svijetu proslavio rođendan

objavljeno prije 16 godina

Najstariji muškarac na svijetu proslavio je u četvrtak 113. rođendan i u svom domu na jugu Japana pričao novinarima o svom sretnom životu i zdravom apetitu. "Sretan sam",… više »

86 odvjetnika brani oženjenoga sa 86 žena

objavljeno prije 16 godina

Koalicija skupina za zaštitu ljudskih prava na sjeveru Nigerije unajmila je 86 odvjetnika koji će braniti muškarca oženjenog s 86 žena, koji je trenutačno u pritvoru zbog… više »

Turski hotel zbog zavođenja strankinja otpustio svo muško osoblje

objavljeno prije 16 godina

Mali hotel na turskoj mediteranskoj obali otpustio je svo muško osoblje zbog stalnih ljubavnih afera s gošćama hotela.  Pelin Yucel, upraviteljica hotela Image u Marmarisu,… više »

OPASNO BRZA HRANA

Dostavljač pizze kažnjen jer je prebrzo vozio 'brzu hranu'

objavljeno prije 16 godina

Kada ga je policija uhitila i kaznila on je svojim motociklom vozio 55 km iznad maksimalne dopuštene brzine.  Dvadesetogodišnji raznosač pizza, koji je, kako se ustanovilo,… više »

Izabrana fotka ljeta!

objavljeno prije 16 godina

Tjedan dana intenzivnog glasanja je za nama, i Fotka ljeta je tu. Borba glasača bila je vrlo izjednačena, nekoliko se fotki već prvi dan izdvojilo među favorite i na kraju su presudile… više »

Bratska žestica

Švercali alkohol kroz cijevi

objavljeno prije 16 godina

Stanovnike hladnog sjevera Europe oduvijek je pratila reputacija ljubitelja alkohola, a ljubav prema alkoholu u kombinaciji s niskim plaćama izazov je za šverc i izbjegavanje redovnih… više »

Zdravstveno osiguranje za kuniće

objavljeno prije 16 godina

U Nizozemskoj psi i mačke već tradicionalno imaju zdravstveno osiguranje, a odsad će im se u tom pridružiti i kunići jer je osiguravatelj životinja Petplan ponudio odgovarajuću policu.… više »

ZNAJU ONE KAMO IDU

Krave imaju magnetski osjet smjera

objavljeno prije 16 godina

Krave dok pasu najčešće su okrenute prema Sjevernom ili Južnom polu, tvrde njemački znanstvenici nakon proučavanja 308 krda uz pomoć satelitskih snimaka Google Eartha. To naznačuje da… više »

stvarno je Buddy

Pas nazvao 911 i spasio vlasnika

objavljeno prije 16 godina

Buddy se u pravom trenutku sjetio svoje obuke, te nazvao 911 i tako spasio svog vlasnika Joea Stalnakera kojemu je pozlilo. Na audio zapisu službe za hitne intervencije grada Scottsdalea u… više »

Šišmiši u beogradskoj Palači pravde

objavljeno prije 16 godina

U beogradskoj Palači pravde "stanuje dosta šišmiša, ali nitko im ne smije ništa, jer su zakonom zaštićeni", piše u subotu beogradski list… više »

Kad šef priča viceve

objavljeno prije 16 godina

Šef se veselo vratio s ručka. Dobro raspoložen zove cijelu ekipu da im ispriča najnovije viceve koje je čuo. Međutim, svi se smiju njegovim šalama osim jedne djevojke. 'U čemu… više »

Za utakmicu Hrvatska - Engleska kraljici poslali tonu piva

objavljeno prije 16 godina

Neposredno prije nogometne utakmice između Hrvatske i Engleske u srijedu navečer, britanskoj je kraljici isporučeno više od 1.000 litara piva, ali se ubrzo pokazalo da je pivo zabunom… više »

ZAHVALJUJUĆI MIKROČIPU

Izgubljena mačka se vratila nakon devet godina

objavljeno prije 16 godina

Jednomu se paru vratila mačka koja je bila nestala prije devet godina, objavilo je u srijedu britansko društvo za zaštitu životinja. Dixie, 15-godišnja crvena mačka,… više »

Einsteinov sat ponuđen na dražbi

objavljeno prije 16 godina

Sat švicarske marke Longines trebao bi postići cijenu između 20.000 i 30.000 dolara (14.000 do 21.000 eura), drži ta kuća. Sat će biti ponuđen uz niz fotografija Alberta Einsteina s… više »

U MOJOJ ULICI PRODAJE SE ... LIJEK?

Antibiotik iz marihuane?

objavljeno prije 16 godina

Bakterije otporne na antibiotike i super-bakterije dobile su novog neprijatelja na najneočekivanijem mjestu – u lišću marihuane. Određeni spojevi pokazali su izvrsne rezultate u… više »

skrolaj na vrh