« Fun
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
kad nemaš sreće

Britanska baka uhvatila kradljivce svoje torbe

Namjerili su se na prvakinju u cross countyju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

krađa torbice

,

bakice

,

obračun s lopovima

Britanski mladići koji su ukrali torbu jednoj baki smrtno su se prestrašili kad je baka, nekadašnja prvakinja u cross countryju krenula trčati za njima i uspjela oteti svoju imovinu, piše u srijedu britanski tisak.

Janet Lane (68) čekala je prijatelja na klupi u Torquayu, u Devonu, na jugozapadu Engleske, kad joj je jedan od mladića oteo torbu s mirovinom u gotovini.

"Čini mi se da su ti momci u meni vidjeli staricu i pomislili da sam lak plijen ali neću valjda ostati mirno sjediti i pustiti ih da odu s mojom torbicom", kazala je ona.

"I ne razmišljajući, nastavila je ona, u trenu sam ustala i potrčala za njima što sam brže mogla, vičući. Bila sam zgrožena".

Nakon "utrke", Janet Lane koja je branila boje svoje zemlje pedesetih godina uspjela je stići jednog mladića i uhvatiti ga za ovratnik. "Bio je tako užasnut da je ispustio moju torbu i uspio pobjeći".

Janet Lane, danas bolničarka u mirovini, održava se u formi plivajući i hodajući. "Bila sam oduševljena kupkom. Nisam tako trčala od mladosti".

Britanska policija preporučila je ipak da ljudi ne slijede primjer Janet Lane. (hina/metro-portal)

15.10.2008. 10:42:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh