« Fun
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
ŽIVOTNE TEME

Procijenite svoju djevojku prema njenim navikama na WC-u

Statistički je vrlo vjerojatno da će vaša djevojka barem jednom za trajanja vaše veze morati otići na WC, što će vam dati savršenu mogućnost da ju psihološki profilirate

Fotografija vijesti
Više o

obavljanje nužde

,

smiješne vijesti

,

toalet

,

fun video

,

velika nužda

,

kakanje

Iako definitivno ne spada u jednu od onih tema o kojima svakodnevno pričamo u društvu (osim ukoliko nismo muškog spola i po mogućnosti u situaciji gdje se puno pije), obavljanje velike nužde sastavni je dio naših života i ničega se ne trebamo sramiti. Štoviše, sigurni smo da bi nam životi bili puno dosadniji bez svih tih šala na račun kojekakvih zgoda i nezgoda koje zbog toga doživljavaju naši bližnji ili mi sami.

I dok kod muškaraca uglavnom nema ničeg posebno zanimljivog kad je obavljanje velike nužde u pitanju, ženu je prema manirama koje okružuju ovaj ritual itekako moguće psihološki profilirati, bez da s njom progovorite ijednu riječ.

Komičar Robbie Sherrard tvrdi da većina muškaraca veliku nuždu obavlja barem jednom do dvaput dnevno, a u nemalom se broju slučajeva radi i o tri puta. S druge strane, prosječna žena to radi jednom tjedno (osim ako ne pije puno kave), ili barem žele da muškarci tako misle.

Kako tvrdi Robbie, statistički je vrlo vjerojatno da će barem jednom za trajanja vaše veze morati otići na WC, što će vašem stručnom oku dati savršenu mogućnost da ju psihološki profilirate i smjestite u jednu od sljedeće tri kategorije:

1. Grlica

Prvi je tip djevojke ima čitav niz kompleksa kad je kakanje u vašoj blizini u pitanju i to joj predstavlja pravu noćnu moru. Učinit će sve da si organizira život na način da veliku nuždu obavlja u privatnosti svog doma, kilometrima daleko od vas. Mnogi će muškarci pomisliti da je dobra ideja takvoj djevojci ili ženi reći da se slobodno može opustiti te da im to nimalo ne smeta, ali ne činite to ni za živu glavu. Životno nas iskustvo uči kako su djevojke u takvim situacijama s pravom imaju komplekse u vezi svoje velike nužde, budući da su Černobil i Hirošima uglavnom dječja igra prema onome što ostane iza nje. Izljeve ljubavi i razumijevanja ostavite za nešto drugo.

2. Mićo Dušanović

Drugi tip čine djevojke i žene koje su prava suprotnost ovom prvom tipu. To je djevojka koja iskrenost u vezi shvaća vrlo doslovno i nema nikakvih problema da vam podnese detaljni izvještaj svaki put kad izađe iz WC-a. Hobi joj je vaganje prije i poslije kakanja te glasno komentiranje razlike u težini, boji, teksturi, mirisu i svim ostalim karaksteristikama onoga što je izašlo iz nje. Smatra da zatvorena vrata na WC-u samo smetaju komunikaciji između partnera i redovito s WC školjke izvikuje stvari poput „Uff, mislim da neću moći hodati nakon ovoga!" te „Ljubavi, možeš li mi donijeti mobitel, ovo će potrajati?"

3. Savršena djevojka

Treći je tip djevojke najbolje od oba svijeta i nalazi se u nekakvoj zlatnoj sredini ova dva ekstrema. Nije joj problem obavljati nuždu u vašem stanu, čak i ukoliko su zidovi WC-a doista tanki, ali vas s druge strane ipak neće obaviještavati o novostima iz školjke iz minute u minutu. Učini li joj se da su zvukovi koje pušta preglasni i ne-damski, pustit će vodu iz slavine i zamoliti vas da odete u neku drugu prostoriju. Isto tako, kad god ide na WC reći će kako mora piškiti, bez obzira na to što doista radila unutra. Ukoliko nakon obavljena posla zaključi da kupaonica smrdi, ostat će unutra dovoljno dugo dok se situacija ne rasčisti. Upitate li je direktno je li obavljala veliku nuždu, zanijekat će da je ikada u životu to radila na WC-u. To je savršena djevojka.

Piše: M. Lozančić
17.04.2012. 13:54:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    meri
    17.04.2012. 16:22
    ja svog dragog upozorim da ne ide iza mene u wc ako stagod tamo ispraznim, i dam mu na znanje ako nisam kakala taj dan pa mi on skuha finu kavicu. i ja sam njemu savrsena djevojka.
    zdravo!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh