« Fun
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Pijani pogrebnik divljao po cesti

Moj je klijent samo želio pomoć

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

pijani pogrebnik

Australski pogrebnik koji se napio i u svojem pogrebnom autu slijedio ženu po cesti, trubio joj i izvikivao prijetnje, zapravo je dozivao upomoć, rekao je u utorak njegov odvjetnik na sudu u Sydneyu.

Život Adama Leeja okreće se oko posla u pogrebnome poduzeću Caring i angažmana u klubu Rotary, rekao je odvjetnik roland Bonnicci. No priznao je da se 37-godišnji Lee doista napije vikendom i onda je "njegovo mentalno stanje znatno lošije", objavio je Australian Associated Press.

Tužioca Paula McGirra nije se dojmila Leejeva obrana. "Jedini poziv upomoć te je večeri došao od Maureen Wyer koja je bila žrtva", rekao je.

Na sudu je rečeno kako je pogrebnik slijedio Maureen Wyer kroz središte Sydneya u prosincu 2004. Ona se prepala za svoju sigurnost jer je vozač jurio za njom, trubio i vikao, objavio je AAP.

Lee je proglašen krivim za vožnju pod utjecanjem alkohola i opasnu vožnju, kao i zato što se nije obazirao na policiju. Obrana od suda traži da ga kazni psihijatrijskim liječenjem, a odluka o kazni očekuje se u četvrtak. (hina/metro-portal)

21.10.2008. 15:13:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh