Život
SAVJETI

Koji grad ima najbolju kvalitetu života na svijetu?

objavljeno prije 13 dana

Dakle, sve od gastronomske ponude do stope kriminala, može utjecati na kvalitetu života stanovnika nekog grada, ali potpuno novi Globalni indeks gradova kompanije Oxford Economics uzeo je u… više »

COOL

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green Edition

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života. Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i… više »

EH, DA...

Biološki sat nije mit, plodnost dokazano opada s godinama

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Cijeli mjesec lipanj mjesec je podizanja svijesti o neplodnosti te je tim povodom, a kako bi se odbacile uobičajene zablude i pronašla kvalitetna rješenja, važno progovoriti o… više »

COOL

5 uzbudljivih alternativnih odredišta

objavljeno prije 14 dana

Umjesto uobičajenih turističkih meka kao što su Pariz, London, Tokio, Barcelona i Bangkok želite posjetiti neko malo manje poznato, ali podjednako uzbudljivo odredište? Budući… više »

ZNATE LI?

Što je vitiligo?

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Glavni simptom vitiliga je pojava depigmentiranih, bijelih mrlja na koži. Ovi simptomi mogu varirati: Depigmentirane mrlje: Najčešći znak vitiliga su bijele mrlje koje se pojavljuju na… više »

ZANIMLJIVO :)

46% posjetitelja glazbenih festivala upušta se u seksualne avanture

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala! Vrijeme je kada se ljubitelji glazbe, vatrenog plesa i dobrog ritma… više »

COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno… više »

COOL

Garmin obilježava Globalni dan trčanja

objavljeno prije 15 dana

Garmin obilježava Globalni dan trčanja s potkrijepljenim podacima u to kako trčanje jača um i tijelo, kao i metrikama poput prosječne udaljenosti po trčanju i tempu po kilometru. Od boljih… više »

HEHE

Seksi igračke - više od zabave

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Seksi igračke postaju sve popularniji dio modernih intimnih odnosa, nudeći niz prednosti koje idu daleko izvan same zabave. U ovom članku ćemo istražiti različite vrste seksi igračaka,… više »

EHHH...

Idu li Hrvati na more (ako ga sami nemaju?)

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Rezultati istraživanja MasterIndex, koje je za Mastercard u Hrvatskoj provela agencija Improve, otkrivaju optimistične planove građana Hrvatske za putovanja unutar zemlje, ali i šire.… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
KHM KHM <(

Činjenice o seksu koje treba znati

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Dakle, seks vas zanima - zate napamet sve poze Kama Sutre i pročitali ste 50 nijansi sive samo da vidite jesu li vas spomenuli unutra? U tom slučaju možda i znate da su muškarci koji… više »

SEXY ;)

Seks i sladoled: dva užitka u jednom

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Kada razmišljamo o stvarima koje nam donose zadovoljstvo, seks i sladoled su često na vrhu popisa. Iako na prvi pogled mogu djelovati kao potpuno nepovezane teme, oba imaju duboke… više »

EH, DA...

Žene stalno boluju, ali muškarci ranije umiru

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

"Žene stalno kukaju da su nešto bolesne: sad je 'bole me križa', sad je 'boli me glava', a ako nije to, onda je 'pusti me,ja sam u depresiji'. A muškarci šute - i… više »

SAVJETI

Sve što ste željeli znati o G točki (ili možda niste?)

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

G točka, poznata i kao Grafenbergova točka, već desetljećima intrigira i znanstvenike i javnost. Smještena na prednjem zidu vagine, nekoliko centimetara unutar ulaza, G točka navodno… više »

COOL

Umjetna inteligencija za turiste

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

"Htio bih krenuti na izlet biciklom. Put treba trajati najviše tri sata, a mojoj djeci dati i mogućnosti da se igraju uz put. Na kraju bismo htjeli pojesti dobar sladoled."… više »

skrolaj na vrh