Život nema prethodne stranice
EH, DA...

Možemo li stati na kraj deepfake tehnologiji?

objavljeno prije 32 minute

„Deepfake predstavlja ekstremnu ugrozu demokratskog društva",  kaže Franziska Benning iz berlinske humanitarne organizacije HateAid. Širom svijeta se raspravlja o… više »

STVARNO?

Ženama fali seksa... ako ga doma nemaju dovoljno

objavljeno prije 22 sata i 32 minute

Žene u dobi od 20 do 59 godina koje su imale seks manje od jednom tjedno imale 70 posto veći rizik od smrti unutar pet godina u usporedbi s onima koje su imale seks više od jednom… više »

KAKO KUPUJEMO

Vino sve više kupujemo izravno kod vinara

objavljeno prije 1 dan

U vinu je istina. Tako kaže stara izreka, a kakvu istinu pričaju hrvatski potrošači ovog popularnog alkoholnog pića doznali smo iz anketnog upitnika te smo dobivene rezultate… više »

SAVJETI

Treba vam prava dijagnoza demencije

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Ako uočite da vaš partner, stari roditelj ili brat i sestra imaju probleme s pamćenjem i kratkoročnom memorijom možete se zabrinuti da je to znak rane demencije, no često zaboravljanje… više »

DA ZNATE...

Sve što morate znati o Olimpijskim igrama u Parizu

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Nekoliko sati prije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu nepoznate osobe su podmetnule požare na nekoliko objekata francuske mreže brzih vlakova. Vandali su ciljali instalacije duž pruga koje… više »

SAVJETI

Par detalja o erogenim zonama

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Kad se ljude pita koje su ženske erogene zone, dobit ćemo razne odgovore, no svi od njih su pogrešni osim jednog - cijelo tijelo je erogena zona i svakoj od njih treba dati priliku...… više »

HONOR 200 PRO

Razina izvedbe i dizajna koju ćete obožavati

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

HONOR je nedavno predstavio svoj najnoviji pametan telefon, HONOR 200 Pro, koji utjelovljuje izniman balans između sofisticiranog dizajna i napredne tehnologije. Ovaj uređaj ne samo da… više »

OPA ;)

Recite da seksu tijekom menstruacije

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

 Živimo u vremenu kada žene sve slobodnije otvoreno razgovaraju o intimnom zdravlju i menstruaciji, rušeći tabue koji stotinama godina postoje oko ovih prirodnih procesa. Takva… više »

SAVJETI

Kako izbjeći noćne more

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Događaju se gotovo isključivo u REM fazi spavanja (Rapid Eye Movement = brzi pokreti očiju) u koju periodično ulazimo, otprilike svakih 90 do 110 minuta. Kako noć odmiče, REM faze sve su… više »

SAVJETI

Putujte kraće i češće, doživite više!

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Zaboravite na godišnji odmor kakav je nekad bio. Boravak na obali od tjedan ili dva, sunčanje, kupanje i sladoled na večernjoj promenadi sada su zamijenila malo drugačija putovanja.… više »

HMM ;)

Postoji li emocionalni promiskuitet?

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Postoji li stvaro utemeljenost ljestvice emocionalnog promiskuiteta, odnosno emofilije. Emofilija je psihološka osobina koja opisuje koliko se lako i često neka osoba zaljubljuje.… više »

SAVJETI

Što se zapravo radi na poslu?

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Izgleda da nismo baš neki radnici, barem prema anketi... naime, nešto manje od polovice anketiranih (47 posto) priznaje kako je na poslu najčešće produktivno manje od… više »

NOVOSTI

Huawei P serija pametnih telefona - najdraži motivi s najboljom kamerom

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Huawei je poznat po svojim naprednim tehnologijama i inovacijama u svijetu mobilnih uređaja. Najnoviji dodatak njihovoj impresivnoj liniji pametnih telefona, Huawei Pura 70, nije izuzetak.… više »

STRAVA!

Trebali bi plesati, to znači da ste otvorena osoba

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Plesači su manje neurotični od drugih, uključujući i od glazbenika koji nisu vični plesu, prema studiji objavljenoj u znanstvenom časopisu Personality and Individual Differences. - I plesači… više »

WOW

Kumulativna kultura životinja - pravo čudo

objavljeno prije 7 dana

Jedan od najvećih talenata čovječanstva naziva se "kumulativna kultura" - naša sposobnost da s vremenom razvijemo vještine, znanje i tehnologiju, poboljšavajući ih… više »

skrolaj na vrh