« Hi-tech
objavljeno prije 2 sata i 16 minuta
NOVOSTI

Huawei P serija pametnih telefona - najdraži motivi s najboljom kamerom

Pura 70 serija pametnih telefona je svestran uređaj koji može zadovoljiti različite fotografske potrebe

Huawei Pura 70 Ultra
Huawei Pura 70 Ultra (Arhiva)
Više o

Huawei P serija

Huawei je poznat po svojim naprednim tehnologijama i inovacijama u svijetu mobilnih uređaja. Najnoviji dodatak njihovoj impresivnoj liniji pametnih telefona, Huawei Pura 70, nije izuzetak. Ovaj uređaj je posebno dizajniran za ljubitelje fotografije, nudeći vrhunske tehničke performanse i izvanredne mogućnosti snimanja.

Pura 70 serija pametnih telefona je svestran uređaj koji može zadovoljiti različite fotografske potrebe. Ultra Lighting Pop-out kamera s izvlačnom lećom i masivnim 1-inčnim senzorom pruža izvanredne rezultate u različitim uvjetima osvjetljenja.

Ako želite fotografirati životinje ili svog kućnog ljubimca, zahvaljujući telefoto kameri s 3,5x optičkim zoomom i AI prepoznavanjem scena, Huawei Pura 70 je savršen za snimanje životinja iz daljine. Bez obzira snimate li svog kućnog ljubimca ili divlje životinje u prirodi, dobit ćete jasne i detaljne slike. Kod snimanja prirode, ultraširoka kamera od 12,5 MP idealna je za pejzažne fotografije. Snimite spektakularne zalaske sunca, planinske pejzaže ili široke prizore prirode s nevjerojatnom jasnoćom i bojom. Ako se nalazite na safariju, mogućnosti Huawei Pura 70 kamere će vas oduševiti. Kombinacija telefoto zooma i optičke stabilizacije omogućava snimanje pokretnih životinja bez gubitka kvalitete slike. Kamera može brzo fokusirati na subjekte, osiguravajući da ne propustite nijedan trenutak.

S 50 MP glavnom kamerom i naprednim algoritmima za prepoznavanje lica, Huawei Pura 70 je odličan za portretne fotografije. AI podrška pomaže u izdvajanju subjekta od pozadine, kreirajući predivne bokeh efekte.

Zahvaljujući širokom otvoru blende (F1.4~F4.0) i naprednim senzorima, Huawei Pura 70 briljira u noćnoj fotografiji. Snimite jasne i svijetle slike čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Huawei Pura 70 je impresivan pametni telefon koji nudi vrhunske tehničke performanse za ljubitelje fotografije. Njegove napredne kamere i AI podrška omogućavaju snimanje različitih motiva, od životinja i prirode do portreta i noćnih scena. Bez obzira na vaše fotografske potrebe, Huawei Pura 70 je alat koji će vam pomoći da zabilježite savršene trenutke s izuzetnom jasnoćom i detaljima.

U Hrvatskoj su dostupna dva modela, Huawei Pura 70 Pro i Huawei Pura 70 Ultra, i možete ih kupiti kod odabranih Huawei partnera.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

Novi modeli pametnih satova tvrtke Huawei poput modela WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition i HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm podjednako oduševljavaju Fashion Forward dizajnom, značajkama zdravstvene metrike i fitnessa te se mogu jednostavno spojiti s bilo kojim Huawei, Android i iOS uređajima.

Uz open ear model slušalica - HUAWEI FreeClip, brand je izbacio i najnoviji bud model nazvan FreeBuds 6i koji je dostupan u tri boje - bijeloj, crnoj i ljubičastoj.

Svi uređaji dostupni su kod maloprodajnih partnera tvrtke Huawei.

22.07.2024. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh