Žene
EH, DA ...

Muški izgovori za prekid veze

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Muškarci vezu prekidaju uglavnom džentlmenski, vjerovali ili ne, pa tako pritom navode razloge koji, zapravo, nemaju puno dodirnih točaka s istinom. No, mora im se ipak odati priznanje… više »

OZBILJNO?

Muški snovi razlikuju se od ženskih

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Snovi su svjetovi u koje ulazimo svake noći, no i tamo postoje razlike u spolovima, tvrde znanstvenici. Naime, bez obzira na emancipaciju žena u zadnjim desetljećima, spolne se razlike nisu… više »

HE HE ...

Koja je svrha postojanja muškaraca?

objavljeno prije 8 godina

Muški primjerci potrebni su za proces poznat kao spolna selekcija koji pomaže vrsti da se bori protiv bolesti i izbjegne nestanak, pa je tako pitanje koje si često postavljaju žene -… više »

STVARNO?

Kako unaprijed prepoznati nevjernog muškarca?

objavljeno prije 8 godina

Nevjera je vjerojatno najgora stvar koja se može dogoditi u braku, a žene bi dale sve da mogu unaprijed znati je li njihov potencijalni suprug sklon takvom ponašanju. Kod nekih je to… više »

OTVORITE SE

3 tajne koje ne smijete sakrivati od partnera

objavljeno prije 8 godina

Komunikacija je jedan od temelja svake kvalitetne veze, no jednako tako je za svaku osobu dobro da ima neke svoje male tajne koje ne želi podijeliti ni sa kim, održavajući na taj način svoju… više »

STVARNO?

Zaljubljenost se prepoznaje u - poljupcu

objavljeno prije 8 godina

Znakovi zaljubljenosti su razni, a ako niste znali, i način na koji vas vaš partner ljubi pokazuje koliko je zapravo zaljubljen u vas.  Zašto? Zapravo je odgovor… više »

HE HE

3 stvari koje žene moraju reći muškarcima

objavljeno prije 8 godina

Muškarci jednostavno ne razumiju žene i to otvoreno priznaju, pa bi ženama život bio bitno lakši kad ne bi čekale da im oni pročitaju misli, već im ravno u glavu jednostavnim… više »

LJUBAV

Kako znati da ga stvarno volite

objavljeno prije 8 godina

Volite li stvarno svog dragog? Dobar dio žena u vezama bez razmišljanja će ispaliti - DA!, no je li to baš tako? Kad krenete s potpitanjima, obično se zbune, počnu… više »

KAKO SI POMOĆI

Umorni ste, nemate koncentracije - možda je kriv nedostatak estrogena

objavljeno prije 8 godina

Ako se osjćate umorno, zaboravljivi ste, imate napade vrućine, uzrok može biti u manjku estrogena bez obzira na to što možda niste u menopauzi niti joj se približavate. Estrogen je… više »

ZAPAMTITE

Kako uspješne žene započinju dan

objavljeno prije 8 godina

Jutarnja rutina važna je stvar u životu svake žene (naravno, i muškarca), a ako želite biti uspješni, postoje neke stvari koje jednostavno trebate izbjegavati jer će vam… više »

HE HE

Zaljubljenost - kako mijenja žene?

objavljeno prije 8 godina

Zaljubljenost je osjećaj za kojeg je netko pametan rekao da bi ga svaka osoba trebala iskusiti najmanje jednom u životu, jer nas ova sjajna stvar mijenja u potpunosti - iznutra se… više »

PRIMJENITE

Lijek za slomljeno žensko srce

objavljeno prije 8 godina

Prekid veze nekima izgleda kao smak svijeta, a ponekad su svi savjeti koje čuju od prijateljica neprihvatljivi u tom trenutku, no ipak postoji recept za liječenje slomljenog srca koji ima… više »

EH, DA ...

Žene trebaju zavoljeti svoje tijelo

objavljeno prije 8 godina

Percepcija o ženskom tijelu se polako mijenja, a na naslovnim stranicama više nisu samo izgladnjele djevojke koje se 'ubijaju' od fitnessa. Tijekom 2015. i 2016. bilo je nekoliko… više »

EH, DA ...

Loše osobine koje vas - poružnjuju

objavljeno prije 8 godina

Žene mogu imati raznorazne navike koje će muškarci tolerirati zbog njihove privlačnosti, no kad su ove u pitanju - tolerancija pada na nulu. Stoga, zapamtite koje karakterne osobine ne… više »

BAŠ TAKO?

Najveći ženski problemi u braku

objavljeno prije 8 godina

Brak je san mnogih žena, a cijela ona frka oko priprema vjenčanja svakoga dana ispunjava ih zadovoljstvom što su došle do te točke u svom životu. No, nerijetko se događa da… više »

skrolaj na vrh